artikelen per pagina
  • PAASBEST BROOD
    PAASBEST BROOD

    DIT HEB JE NODIG:∙ 300 gram biologische havermout ( droog)
    ∙ 100 gram bruine teffmeel ( amandelmeel of hazelnootmeel kan ook)
    ∙ 15 gram ( wijnsteen) bakpoeder
    ∙ twee flinke eetlepels speculaaskruiden ( biowinkel )
    ∙ twee…

  • SPECULOOS PASTA
    SPECULOOS PASTA

    DIT HEB JE NODIG:∙ 150 gram zonnebloempitten
    ∙ twee flinke eetlepels greensweet-stevia sweet Xtra
    ∙ een eetlepel greensweet-stevia erythritol suiker
    ∙ twee flinke eetlepels avocado olie ( zuivere gesmolten kokosolie of…

  • EIERKOEKEN
    EIERKOEKEN

    Dit heb je nodig:∙ 200 gram rijstmeel
    ∙ drie flinke eetlepels kokosolie, gesmolten
    ∙ anderhalve eetlepel wijnsteen bakpoeder
    ∙ vier eieren
    ∙ het rasp van een biologische gewassen citroenschil
    ∙ twee eetlepels…

  • CRUNCHY HAZELNOOT CHOCOLADEPASTA
    CRUNCHY HAZELNOOT CHOCOLADEPASTA

    DIT HEB JE NODIG:( voor een klein potje )

    ∙ 40 gram hazelnoten
    ∙ drie eetlepels greensweet-stevia sweet Xtra of 15 druppels greensweet stevia chocolade druppels
    ∙ drie flinke eetlepels rauwe cacaopoeder
    ∙ twee flinke…

  • Turks brood
    Turks brood

    Benodigdheden (voor twee Turkse broden)
    Voor het deeg:
    450 gram boekweitmeel of speltbloem
    245 gram lauw water
    10 gram zonnebloemolie (of een andere neutrale olie)
    7 gram droge gist
    9 gram zout
    5 gram greensweet stevia X-sweet…

  • Rabarber compote á la Hilde
    Rabarber compote á la Hilde

    500 gram biologische rabarber in stukken snijden en 10 minuten laten koken in een laagje water met daaraan toegevoegd sap van een halve biologische citroen.

    Ná het afkoelen 1 of 2 el Greensweet-stevia X-tra Sweet toevoegen.

  • Kerst bonbons
    Kerst bonbons

    Voor de topping heb ik stevia Icing poedersuiker ( glazuur) gebruikt. Het kleurtje kun je uiteraard zelf bepalen. Je kunt het wit laten, of kleuren met wat bietensap ( zie foto)

    DIT HEB JE NODIG:∙ 100 gram havermout (…

  • Bananenbollen voor de feestdagen
    Bananenbollen voor de feestdagen

    BANANEN BOLLEN DOOR MONIQUE VAN DER VLOED

    Zo rond de feestdagen zijn we er allemaal weer mee bezig: oliebollen. Een lekkere versnapering en onmisbaar op de feestelijke oud en nieuw tafel. Naast de appelbeignets. Helaas zijn al…

  • Chocolade/Kiwi cupcakes
    Chocolade/Kiwi cupcakes

    Onweerstaanbaar lekker! 100% meukvrij en geschikt voor veganisten.

    Dit heb je nodig:
    - 200 gram pecannoten
    - 125 gram blonde gedroogde moerbeien
    - twee eetlepels Greensweet- stevia kristal sweet Xtra
    - zes kiwi’s geschild
    -…

  • Haver Fruitmuffins
    Haver Fruitmuffins

    Heerlijk en knettergezond tussendoortje!

    Dit recept vraagt om een weektijd vooraf voor de havermout. Zet de 250 gram havermout samen met 200 ml water en drie eetlepels Greensweet-stevia kristal sweet liefst 24 uur te weken.…

  • Amandel “suiker” moppen
    Amandel “suiker” moppen

    Ingrediënten
    - 250 gram fijn gemalen blanke amandelen (amandelmeel)
    - twee eieren
    - twee eetlepels Greensweet-stevia suiker x-tra sweet + een eetlepel erythritol suiker

    Om te bestrooien:
    - erythritol suiker

    Zo maak je…

  • Kokos snack
    Kokos snack

    KOKOSSNACKS

    Probeer daar maar eens vanaf te blijven!

    DIT HEB JE NODIG:

    ∙ twee bananen
    ∙ 50 gram kokosmeel
    ∙ een kopje kokosrasp
    ∙ 200 gram zonnebloempitten
    ∙ twee eetlepels stevia sweet Xtra
    ∙ twee eetlepels…

  • Kerstkoekjes
    Kerstkoekjes

    INGREDIENTEN

    Boter om in te vetten
    1 sinaasappel
    350 gram zelfrijzend bakmeel
    4 druppels vloeibaar kaneel
    200 gram boter
    1 ei
    20 gram X-tra sweet of 100 gram Erythritol
    bloem om te bestuiven
    125 gram Icing
    1 eetl. gehakte…

  • KIDS COOKIES ( VEGAN)
    KIDS COOKIES ( VEGAN)

    DIT HEB JE NODIG:∙ 200 gram havermout ( droog)
    ∙ 225 ml water
    ∙ een half kopje biologische Sultana rozijnen, geweekt en uitgelekt
    ∙ 10 gram ( wijnsteen) bakpoeder
    ∙ 10 druppels greensweet-stevia chocolade of twee…

  • MO’S POWER REPEN
    MO’S POWER REPEN

    DIT HEB JE NODIG:∙ 100 gram zonnebloempitten
    ∙ 50 gram lijnzaad, heel, gekneusd in de vijzel
    ∙ 50 gram pompoenpitten
    ∙ 120 gram havermout ( droog)
    ∙ anderhalve eetlepel greensweet-stevia sweet Xtra
    ∙ een halve…

  • Sweet chillisaus
    Sweet chillisaus

    Sweet chillisaus is een zeer populaire saus wat vaak gegeten wordt bij een warme maaltijd. Ook is chillisaus onmisbaar over een loempia. Helaas bevatten vrijwel alle varianten veel suiker en kunstmatige E nummers/…

  • ZWARTE KNOFLOOK MUFFINS
    ZWARTE KNOFLOOK MUFFINS

    DIT HEB JE NODIG:∙ 8 teentjes zwarte knoflook, in stukjes gesneden
    ∙ 200 gram havermout
    ∙ een oranje puntpaprika, in ringen gesneden
    ∙ een tomaat, in stukjes gesneden
    ∙ een eetlepel stevia sweet Xtra
    ∙ twee flinke…

  • AIRFRYER POPCORN
    AIRFRYER POPCORN

    Belangrijk is dat je speciale pof maïs gebruikt. Deze kun je kopen in de biowinkel, daar is de maïs 100% GMO vrij. Pofmaïs kun je ook in de supermarkt kopen, maar deze zijn niet GMO vrij.

    DIT HEB JE NODIG:∙ 200 gram…

  • Peer Cake
    Peer Cake

    Dit heb je nodig
    Drie handperen, gewassen en in de schil gelaten, in stukken ( harde kernen verwijderen) + twee peren in kleine stukjes gesneden
    anderhalve eetlepel Fiberfin of psyllium
    100 gram lijnzaad
    20 gram hennepzaad
    10 gram…

  • Chocolade worteltaart
    Chocolade worteltaart

    Voor de taart:
    8/9 wortels, gewassen en schoongeschrapt
    twee bananen
    anderhalve eetlepel wijnsteenbakpoeder
    200 gram zonnebloempitten
    200 gram walnoten
    anderhalve eetlepel Fiberfin * of psyllium
    vier flinke eetlepels biologische…

  • Ananascake
    Ananascake

    Dit heb je nodig:
    - vier eieren, gesplitst
    - twee eetlepels Greensweet stevia kristal sweet Xtra
    - 125 gram amandelmeel
    - 75 gram hazelnootmeel
    - 125 ml haver of andere melkvervanging
    - een verse ananas, in ringen
    - Anderhalve…

  • Chocolade cake á la Jasmien
    Chocolade cake á la Jasmien

    Ingrediënten:
    - 220 gram boter (kamertemperatuur)
    - 250 gram bloem
    - 1 theelepel bakpoeder
    - 1 theelepel essence de vanille
    - 30 gram Greensweet stevia suiker x-tra sweet
    - 4 eigeel (kamertemperatuur)
    - 4 eiwit…

  • Chocolademousse á la Jasmien
    Chocolademousse á la Jasmien

    Ingrediënten
    - 5 eieren (5 eiwit, 4 eigeel)
    - 200 gram chocolade (als je het volledig suikervrij wilt hebben gebruik je Greensweet stevia chocolade zoals ik deed)
    - 7 gram stevia Greensweet X-tra Sweet + 6 druppeltjes vloeibare…

  • Kokos-bananenslof a la Monique van der vloed
    Kokos-bananenslof a la Monique van der vloed

    KOKOS-BANANEN SLOF Geplaatst op februari 20 2017 door Monique van der Vloed

    Bananen broden zijn er inmiddels in alle soorten en maten. Ik bedacht daarom een zeer bijzondere! Dit is een op de plaat gebakken slof! De korst wordt…

  • Gevulde Koeken a la Karlijn
    Gevulde Koeken a la Karlijn

    Voor zoetekauwen!Deze gevulde koeken zijn echt om van te smullen! Hard van buiten en zacht en heerlijk zoet van binnen. Eet ze als ze nog een beetje warm zijn, mmmm… Om het deeg te zoeten gebruikte ik; stevia suiker ‘extra…

  • All bran cake
    All bran cake

    Aantal personen: 2

    Wat heb je nodig:
    100g AllBran Plus (van die stokjes)
    1 ei
    125g magere witte yoghurt
    2 eetlepels Greensweet-stevia Extra Sweet
    2 appels

    Hoe maak je het:
    Snij de appels in stukjes en stoof even wat aan tot ze…

  • Bananen Cakebrood
    Bananen Cakebrood

    Dit heb je nodig
    zes bananen
    200 gram havermeel ( 100% glutenvrij, biowinkel) of volkoren boekweitmeel
    100 gram fijn gemalen hazelnoten
    100 gram zonnebloempitten
    een eetlepel wijnsteenbakpoeder
    twee eetlepels Greensweet-stevia…

  • Pindakaas taart
    Pindakaas taart

    Ingrediënten;

    1 pak tofu

    8 lepels pindakaas

    50 gr Greensweet Extra sweet

    1,5 theelepel bakpoeder

    ½ kopje water

    ¼ theelepel zout

    2 eetlepels

    2 eetlepels maïzena

    1/2 kopje water (meer indien nodig om het mengen te…

  • Pandan Tulband
    Pandan Tulband

    DIT HEB JE NODIG:∙ vijf eidooiers ( gebruik de eiwitten bijvoorbeeld voor schuimpjes te maken! )
    ∙ 150 gram volkoren boekweitmeel
    ∙ 50 gram lupinemeel
    ∙ 10 gram ( wijnsteen) bakpoeder
    ∙ twee flinke eetlepels…

  • Kokosmakronen
    Kokosmakronen

    1 kopje Kokosrasp

    3 eiwitten

    2 eetlepels Greensweet stevia X-tra Sweet

    Zo maak je het:

    Eiwitten en stevia stijfkloppen dan kokos erdoor. Oven 170 graden en 25 min afbakken.

    Bron: Monique van der Vloed

  • Koolhydraatarme en glutenvrije taart
    Koolhydraatarme en glutenvrije taart

    INGREDIËNTEN 1 HELE TAART (24 DIA CM), 8 PUNTEN

    5.5khd per punt

    Taartbodem

    ∙ 50 g roomboter
    ∙ 200 g amandelmeel
    ∙ 20 g gebroken lijnzaad
    ∙ 8 g Greensweet stevia sweet Xtra
    ∙ 1 ei (alleen het eiwit)
    ∙ 1 afgestreken…

  • MINI HAVER APPELTAARTJES MET BLAUWE BESSENSAUS
    MINI HAVER APPELTAARTJES MET BLAUWE BESSENSAUS

    DIT HEB JE NODIG:Voor de taartjes:

    ∙ 225 gram havermout, droog
    ∙ een ei ( of veganistisch gehouden, een halve banaan, gepureerd)
    ∙ twee eetlepels greensweet-stevia sweet Xtra
    ∙ een theelepel vanille bourbon
    ∙ 180 ml…

artikelen per pagina

Gastenboek

  • 16-08-2017 - Wat een heerlijke recepten staan er op jullie site. Kan...  lees meer
  • 11-08-2017 - Er zijn twee soorten stevia: rebaudioside en stevioside. Beiden worden...  lees meer
  • 30-06-2017 - Heel graag zou ik een proefpakket ontvangen. Hoe kom ik...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2017 Greensweet Stevia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel