• Lorem ipsum

Interview in Beleef - Bommelerwaard en regio van Robert van Dijk

10 Mar 2017
door Robert van Dijk

Susan Jansen Winnaar Powervrouwen 2017

7 maart 2017 is Susan Jansen van Greensweet-Stevia uit Kerkdriel verkozen tot Powervrouw 2017.

Powervrouwen zijn ondernemende vrouwen die op hun manier uitblinken in hun branche. Door middel van diverse vlogs in interviewvorm hebben deze vrouwen zich kunnen presenteren en kunnen laten zien wie ze zijn en wat hun rol is binnen de onderneming. Powervrouwen zijn voornamelijk op zoek naar ‘de vrouw achter het bedrijf’. We laten Susan zelf aan het woord;

“De reden waarom de jury unaniem gekozen heeft voor mij heeft alles te maken met mijn mooie merk Greensweet-stevia , wat geweldige producten (suikervervanger) heeft. Daarnaast heb ik in 4,5 jaar meer dan 500 verkooppunten.( reformzaken, afslankstudio’s, therapeuten webwinkels)  Ik heb vorig jaar een geweldige omzetstijging gehad en ik doe dit vnl in mijn eentje.

Ik ben zelf niet hoogopgeleid maar heb wel enkele skills die mij tot dit level gebracht hebben w.o. commercieel, doorzettingsvermogen,  ik doe wat ik beloof, werk hard en mijn motto is: BE ACTIVE! Want iemand die actief blijft krijgt altijd iets op zijn pad.

Een van de prijzen van 99powervrouwen is volgend jaar spreken over mijn ervaringen op een groot 99powervrouwen congres waar 1000 vrouwen worden verwacht, ik kijk er naar uit!”

Wij van Beleef feliciteren Susan met haar verkiezing tot Powervrouw 2017.

Bron: Beleef - Bommelerwaard en regio

Schrijver: Robert van Dijk

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »