• Lorem ipsum

Beursdag Internationaal therapeut beurs 18 & 19 november 2017

27 Nov 2017
door Beau Jansen

Afgelopen weekend is Greensweet Stevia aanwezig geweest op de Internationaal therapeut beurs in de expo te Houten. Het leek mij leuk om mijn eerste blog te starten met te vertellen over wat een beursdag voor team Greensweet precies inhoudt.

De doelgroep van de Internationaal Therapeut beurs is, natuurlijk, therapeuten maar ook consumenten die interesse hebben in een gezonde leefstijl.

Het doel van het deelnemen aan een beurs is voor ons vooral de bezoekers informeren over de producten van Greensweet Stevia. We besteden veel aandacht aan de indeling en presentatie van onze stand. Verder hebben we ook testers van alle producten open zodat we de mensen de vloeibare stevia, poeders, suikers en chocolade kunnen laten proeven. Om de vloeibare stevia te proberen, hebben we een grote water tap bij. We kunnen dus bijvoorbeeld een druppeltje kers, citroen, aardbei, perzik, mango, munt, framboos, appel, ananas, kokosnoot of blauwe bes in een bekertje water doen. Zo kunnen de bezoekers naast de uitleg, de producten ook écht ervaren. Verder breken we de chocolade in stukjes en delen we deze uit aan de bezoekers. We spelen in op de reacties en delen onze eigen ervaringen. Vanzelfsprekend zijn onze producten ook te koop, en zijn er altijd leuke acties.

Wat wij vaak horen als we praten met bezoekers is ‘Stevia is slecht voor je’ en ‘Stevia heeft een bittere bijsmaak’. We leggen uit dat er veel kwaliteitsverschil in stevia bestaat. De stevia die te verkrijgen is in de supermarkt zit vol met maltodextrine, dit is een goedkoop koolhydraat. Verder zit er dan bijvoorbeeld maar 2% stevia in het gehele product. Dit zorgt ook voor de bittere bijsmaak. Daarom adviseren wij het etiket van uw stevia product oplettend te lezen, om zeker te zijn dat u de juist kwaliteit stevia heeft.

De producten van Greensweet Stevia, behalve de Belgische chocolade, zijn volledig natuurlijk en bevatten geen calorieën en koolhydraten. Verder heeft het een glycemische index van 0, dit betekend dat de bloedsuiker spiegel er niet van stijgt. Dit maakt Greensweet Stevia een uitstekende vervanger van suiker. Hierdoor zijn onze producten alleen te vinden in vele gezondheids- en biologische winkels, sportscholen, diëtistes, voedingscoaches, zorginstellingen en natuurlijk in onze eigen webshop!

Al met al was het een succesvolle beursdag. Het team van Greensweet haalt veel energie en enthousiasme uit deze dagen. En verder zijn wij blij met de positieve reacties die wij ontvangen. De volgende beurs waarbij Greensweet aanwezig zal zijn is de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs zal plaatsvinden op 1,2,3 en 4 februari 2018.

Liefs,
Beau

Reacties
Hilde Seelen
28 Nov 2017
Super leuke blog Beau
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »