• Lorem ipsum

Bakken met Greensweet Extra Sweet

2 Dec 2017
door Beau Jansen

In deze blog kunt u de ervaring van een van de vele gebruikers van de Greensweet producten lezen. Dit keer heb ik een kort interview gehouden met Karlijn Spapens. De nog maar veertienjarige Karlijn stond in het weekend van negen en tien december op een jaarmarkt in Diessen. Zij verkocht hier haar suikervrije lekkernijen zoals cupcakes en wafels gemaakt met onder andere de Greensweet X-tra Sweet.

Zou je jezelf even kort voor kunnen stellen?

Ik ben Karlijn Spapens. Ik ben veertien jaar en woon in Middelburg. Mijn hobby’s zijn koken en bakken. En ik wil later graag een bakkers opleiding doen.

Hoe ben je bij de producten van Greensweet Stevia terecht gekomen?

Ik ben naar een kerstfair geweest en daar heb ik kennis gemaakt met stevia suikers en dat vond ik erg interessant om mee te bakken.

Waarom bak je suikervrij?

Mijn moeder kwam eigenlijk met het idee om suikervrij te gaan bakken. Want veel mensen willen toch iets zoets eten. Veel mensen eten sommige dingen niet omdat er toch te veel suiker in zit.

Wat vind je prettig aan het product Greensweet Extra Sweet?

Je hoeft er niet zo veel van te gebruiken als gewone suiker en dat vond ik fijn. En de smaak is ook gewoon goed.

Heb je nog tips voor andere mensen die willen koken en bakken met de Greensweet Extra Sweet?

Ja want als je de Greensweet Extra gebruikt lijkt het net of het schift maar dan komt het later wel weer goed maar dit was wel apart om mee te bakken. Ik moest er wel even aan wennen.

Wat voor cijfer zou je de Greensweet Extra Sweet geven op een schaal van 1 tot 10?

Ik zou de Greensweet Stevia Extra Sweet een 8 geven.

Mocht u zelf een suikervrij baksel willen maken, kunt u de ingrediënten van het recept aanhouden. Wel moet u de hoeveelheid suiker delen door 5 en vervangen door Greensweet Stevia Xtra Sweet. We kijken uit naar jullie zelfgemaakte suikervrije creaties! Laat het ons weten via Facebook.

Liefs,
Beau

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »