• Lorem ipsum

Kokkerellen met Greensweet Brown

12 Jan 2018
door Beau Jansen

 

YEAH! Greensweet-Stevia breidt uit met een geheel nieuw product, Greensweet Brown. De Greensweet Brown bakt als gewone bruine suiker,  is fijn van structuur en heeft 95% minder calorieën dan suiker. Hierdoor is het product uitermate geschikt om te gebruiken in je dagelijkse voeding en dranken. Een verantwoorde vervanger voor gewone (bruine) suiker.

Het team van Greensweet-Stevia is druk bezig met het verzamelen van reviews en recepten van ons nieuwste product. Hierdoor kwamen we in contact met Sandra Kemna.

Sandra haar grootste hobby is koken. Ze vindt zichzelf een echt huis kok. Ze houdt er van om met pen, papier en ingrediënten de keuken in te duiken en van alles uit te proberen. Sandra heeft een eigen Facebook groep gecreëerd. Deze groep was oorspronkelijk alleen bedoeld om haar heerlijke recepten te delen met vrienden en familie. De groep is uitgegroeid tot een actieve Facebook groep met geweldige recepten. Hierna ging Sandra nog een stap verder om de gerechten die zij maakt Weight Watcher waardig te maken. De uitdaging was om hetzelfde te blijven eten, maar toch verantwoorder en gezonder. Sandra kookt veel buitenlands, Surinaams in het speciaal. In die gerechten wordt over het algemeen veel (bruine) suiker gebruikt. Nu vervangt ze alle bruine suiker met de Greensweet Brown. Hier volgen enkele quotes van Sandra.

‘Het geeft hetzelfde kleverige effect als je krijgt met het karamelliseren van gewone bruine suiker.’

‘Het smaakt echt als normale suiker.’

‘Dat ik nu de Greensweet Brown kan gebruiken met 0 Weight Watcher punten in plaats van suiker, stimuleert mij om door te zetten. Door dit product kan ik in mijn gerechten suiker gebruiken zonder daar punten voor te rekenen.’

‘Ik heb geen dieet-idee, ik kan mijn eigen recepten behouden door de Greensweet Brown. Ik pas de recepten natuurlijk wel aan, zodat de voldoen aan Weight Watchers. Maar ik kan blijven eten wat ik lekker vind.’

‘Ik geef de Greensweet Brown een dikke 10!’

‘Ik ben idolaat van de Greensweet Brown, het heeft mij enorm geholpen.’Ben je nieuwsgierig geworden naar de recepten? Je kan het volgen via de Facebook pagina ‘Sandra’s zelf gecreëerde Weight Watcher waardige recepten.’ Verder plaatsen wij regelmatig recepten van Sandra op onze eigen website www.Greensweet-stevia.nl.

Liefs,
Beau

 

Reacties
Jolanda Van Dam
14 Jan 2018
Ik ben ook door Sandra in aanraking gekomen met de suikers van greensweet. Ze zijn geweldig en heb inmiddels al 6 mensen aan deze geweldige suiker gekregen door er één bestelling van te maken en het er in ons weight watchers over te hebben.
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »