• Lorem ipsum

Goede start met Greensweet Stevia

2 Jan 2019
door Manon de Wit

Een goede start met Greensweet stevia

Yes, 2019 komt eraan. Wij blikken even terug op het oude jaar en stiekem kijken we alvast wat het nieuwe jaar ons allemaal te bieden heeft. Waar stoppen we mee? Wat willen we veranderen en wat kan blijven? Voor veel mensen is 1 januari dan DE DAG om het allemaal anders te gaan doen....

Goede voornemens.... Zelf krijg ik altijd de kriebels van het woord in combinatie met 1 januari. Als je op 20 december besloten hebt om bijvoorbeeld op je lijn te willen letten, dan start je toch direct? Waarom wachten op 1 januari? Ook vind ik het woord voornemens een onzeker woord. JE NEEMT JE IETS VOOR OM TE GAAN DOEN..... Het komt zo twijfelachtig over.

Eigenlijk is het beter om gewoontes aan te leren. Als het een gewoonte is, dan staat het steviger. HET IS GEWOON. Het wordt makkelijker om het vol te houden. Het vraagt veel van jezelf, maar wanneer je echt iets wilt doorbreken, dan lukt het ook wel. Veel mensen willen op hun lijn letten en de geraffineerde suiker laten staan. Misschien werkt het voor jou beter om direct alle geraffineerde suikers uit huis te halen, zodat je met een frisse start kan beginnen. Afbouwen kan natuurlijk ook.

Wat past het beste bij jouw karakter?

Alleen jij kan dit voor jezelf beoordelen. Zelf hebben wij al jaren geen geraffineerde suiker meer in huis. Koken en bakken doe ik al enkele jaren met vervangende ‘suikers’. Niet altijd tevreden, maar een goed vervangend product had ik nog niet gevonden. Sinds ik Greensweet-stevia heb ontdekt, ben ik zo blij!

In eerste instantie was ik wel bang voor de bittere smaak van stevia, maar ik zal wel de verkeerde stevia destijds in huis hebben gehaald. Eindelijk kunnen wij weer een vanille cake bakken!

De producten van Greensweet-stevia passen uitstekend in jouw dieetprogramma (als je die volgt). De producten zijn koolhydraatvrij (de koolhydraten die in de producten zitten, worden niet door het lichaam herkend als koolhydraten). Het is vegan en nagenoeg glutenvrij.

Bestel een product naar je eigen wens en ga op ontdekkingstocht. Probeer, experimenteer, faal en leer een nieuwe smaak kennen. Misschien kost dit even tijd, maar maak er een gewoonte van en raak niet direct ontmoedigd.

De producten van Greensweet stevia geven de taart nog steeds die zoete smaak (maar dan gezonder). Hoe fijn is het om een stuk taart te eten dat én gezond is (of een stuk gezonder door de stevia), beter voor je tanden en waar je zelf zonder schuldgevoel van kan genieten? Wanneer je hier een gewoonte van maakt, dan is het wel heel makkelijk om jouw gezonde levensstijl vol te houden! Worden jouw goede voornemens ineens goede gewoontes!

Wens ik iedereen mooie gewoontes toe in 2019 !

 

vegan.jpg

 

 

Bron/foto: Manon de wit

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »