• Lorem ipsum

Koken met Greensweet Stevia

19 Apr 2021
door Monique van Strien

Afgelopen vrijdag 16 april was het zover, Iris van Greentwist Cooking ging samen met Susan van Greensweet Stevia Live op de facebookpagina van Greensweet Stevia.

De bedoeling is om dit sowieso 3x te gaan doen met de volgende thema's:

- Glutenvrij

- Koolhydraatarm

- Vegan

Tijdens deze livestreams worden allerlei vragen beantwoord die met deze thema's te maken hebben. Maar natuurlijk is het mogelijk om ook nog ander vragen te stellen aan Iris en Susan. 
 
Je kunt deze vragen stellen tijdens deze livestream maar ook kun je ze van te voren mailen naar [email protected]
Dit mogen allerlei vragen zijn bv over suikervrij koken en bakken met de producten van Greensweet Stevia of over deze producten maar schroom niet om ook vragen te stellen over koken en bakken algemeen of als je meer wilt weten over voeding en gezond koken.
 
Ik zal nog even Iris Heuer aan jullie voorstellen:
 
Iris is eigenaresse en oprichter van GreenTwist Cooking School. De gezondste (online) kookschool van Nederland, met online kookcursussen, kookworkshops en andere activiteiten rondom gezond koken en eten biedt deze online kookschool een breed aanbod aan om mensen bewust te maken van de impact van voeding op hun gezondheid. 
 
Zij is een healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. GreenTwist is ontstaan vanuit liefde voor koken en eten, én een passie om mensen te leren over gezondheid. Het is de missie van GreenTwist om ieder individu door gezonde voeding, optimale gezondheid te laten ervaren. Iris begeleidt mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.
 
Iris is ook een ambassadeur van Greensweet Stevia en maakt met onze producten heerlijke recepten. Je kunt alle recepten vinden onder het kopje Ambassadeurs of klik hier
 
De 1e livestream was nog een beetje wennen met de aansluiting en uitvoering op Facebook. Maar daarna ging het het goed en konden we veel vragen, die ingestuurd waren, beantwoorden.
Ook Live kregen we diverse vragen, heel erg leuk om te zien hoe onze volgers mee werkten aan deze livestream. 
Als afsluiting had Iris een heerlijk recept bedacht om de Live te maken nl. citroen mousse. We hadden de ingrediënten een paar dagen van tevoren gepost op onze beide facebookpagina's zodat onze volgers alles in huis konden halen en live mee konden koken.
We hebben heel veel leuke reacties gehad achteraf op facebook en via de mail en het is fijn om onze volgers te informeren en inspireren om zo aan de slag te gaan met Greensweet Stevia producten en zo minder suiker te gaan gebruiken. 
 
We gaan op woensdag 19 mei weer Live maar dan via onze Instagram pagina, klik hier 
een paar dagen voor de Live posten wij weer de ingrediënten die je nodig hebt om met ons mee te koken. We hebben er zin in, doe jij dan ook weer mee?
 
Wil je het recept en de livestream terugkijken? 
 
Je vindt deze terug onder het kopje onder aan onze homepage "Vlogs en bakvideo's" of klik hier
 
 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »