• Lorem ipsum

Ik ga op vakantie en neem mee.....

13 Jul 2019
door Manon de Wit

Ik ga op vakantie en ik neem mee......

 

Yeah, het is zomervakantie (sorry als jij nog geen vakantie hebt). Wij wonen in het zuiden van Nederland en onze kinderen hebben afgelopen vrijdag om 12.00 uur vakantie gekregen. Voor ons betekent dit even geen wekker, geen sportclubjes en geen verplichtingen.

 

Niet alleen wij, maar ook onze kinderen kunnen hier enorm van genieten. Lekker langer opblijven en langer blijven liggen. Het is niet noodzakelijk om 16.30 uur te eten, omdat er gevoetbald, geturnd wordt. Er zijn ook geen yoga- of musicallessen. Standje relax en gewoon per dag kijken hoe we onze dag invullen en wat we eten. Even fijn en vervolgens heeft iedereen weer voldoende energie en worden de standaard dingen weer gemist en wennen we weer aan het op tijd naar bed gaan, vroeger eten, sporten en met de klok meeleven.

 

Maar...... Nu dus even niet. Ondanks dat de zon momenteel ver te zoeken is (het is zelfs koud buiten) mogen wij zeker niet klagen. Tropische temperaturen hebben wij gehad en hoe! Wel hoop ik voor de vakantiegangers die in Nederland blijven, dat het iets zonniger en dus warmer wordt. Dat je je zomerjas niet nodig hebt en dat is nu wel het geval.

 

Onze vakantie bestemming is tropisch. Normaal gesproken rijden wij naar Zuid-Frankrijk (wat al tropisch genoeg is) en dit jaar wilden wij naar Toscane gaan, maar de situatie werd per direct gewijzigd na een uitnodiging te hebben gekregen van onze beste vrienden. Zij gaan namelijk trouwen en nee niet in Zuid-Frankrijk of Italië. Zij hebben gekozen voor Bali!

 

Dusssss, wij vliegen met zijn 5-en naar Bali. De eerste twee dagen verblijven wij in Kuta, daarna worden wij opgehaald en gaan wij naar een geheime locatie. Daar zal de bruiloft plaatsvinden. Na een dag of 4 vertrekken wij met de gehele groep naar Ubud en als wij daar 4 dagen hebben gezeten verlaten wij de groep. Met zijn 5-en gaan wij dan nog naar Seminyak en Sanur.

 

Na 21 dagen vliegen wij weer terug naar Nederland. Een grote reis zo met zijn 5-en, maar wij hebben er onwijs veel zin in.

 

Als wij naar Bali gaan, neem ik uiteraard Greensweet vloeibare stevia mee. Waarom? Vanuit thuis neem ik mijn eigen havermout mee, zodat ik in de ochtend altijd iets kan eten. Mijn havermout leng ik aan met water en om eerlijk te zijn vind ik havermout met water erg smaakloos. Met wat druppeltjes vloeibare stevia breng ik het op smaak en geniet ik toch van een lekker ontbijtje. Het is niet de bedoeling dat ik veel ingrediënten mee ga nemen, maar ik kies voor een aantal basis ingrediënten zoals de vloeibare stevia.

 

Wat handig is voor de vakantie zijn die kleine tester flacons. Deze mogen ook mee in het vliegtuig of je doet ze in de koffer die in de laadruimte gaat. Je neemt dan makkelijker wat meerdere smaken mee en wanneer het op is, dan gooi je de flacon weg.

 

 

 

Welke smaak neem jij altijd mee voor onderweg? Krijg je opmerkingen van mensen om jou heen? Voor nu een fijne vakantie en geniet van jouw vloeibare stevia op jouw vakantiebestemming!

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »