• Lorem ipsum

Interview met BNR Nieuwsradio

3 Feb 2021
door Monique van Strien
Zoals jullie al weten ben ik op 2 februari geïnterviewd op BNR Nieuwsradio.

BNR brengt spannende debatten, leuke programma's, forums, netwerksessies en businessplatforms waar talentrijke ondernemers elkaar treffen en inspireren.
 
Ik was uitgenodigd voor een interview over mijn bedrijf in corona tijd! Ik mocht uitleggen wat voor natuurlijke suiker vervangende producten Greensweet Stevia in assortiment heeft en wat er gebeurd tijdens corona met mijn bedrijf.
 
Een vraag was onder andere waar onze producten vandaan komen en dat is China. Want daar is het perfecte klimaat voor de stevia plant. Stevia is ongeveer 480x zoeter dan suiker. Greensweet Stevia is 100% pure en gecertificeerde stevia (ISO 22000).
 
Greensweet Stevia producten zijn een geweldig alternatief voor suiker doordat ze geen calorieën en geen koolhydraten bevatten maar ook glutenvrij en vegan zijn. Zij vervangen suiker en kunstmatige zoetstoffen in onder andere koolzuurhoudende dranken, shake en smoothies, desserts, jam, gebak en koekjes, koffie en thee, melk en water!
 
Greensweet Stevia in Corona tijd
 
Onze fabriek was tijdelijk gesloten en alles was stil gelegd, zonder informatie vooraf. Toen deze weer in bedrijf ging, waren er weer transport problemen. 
Maar gelukkig is het goed gekomen en konden we toch redelijk op tijd de winkels en onze klanten voorzien van onze producten.
 
Door corona zijn veel mensen gaan nadenken over hun levensstijl en gezonder gaan eten en zijn daardoor onze producten gaan kopen en gebruiken.
Greensweet Stevia producten zijn te vinden in de winkels van Holland & Barret en online, voor meer informatie klik hier
 
Ik heb dit interview gecombineerd met een filmpje. Het was erg leuk om hieraan mee te mogen werken.
 


Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »