• Lorem ipsum

Nieuwe producten van Greensweet Stevia

5 Feb 2021
door Monique van Strien
Onze nieuwe aanwinsten in het Greensweet Stevia assortiment
 
Greensweet Amandelmeel
 
Deze mag gewoon niet ontbreken als je een koolhydraatarm dieet of keto dieet volgt. We kregen daarom heel veel vraag naar dit product en hebben besloten om deze aan ons assortiment toe te voegen, samen met de Kokosmeel.
 
 
Greensweet Kokosmeel
 
Ook Kokosmeel mag niet ontbreken aan ons assortiment, want ook deze is laag in koolhydraten ten opzichte van gewone bloem en tarwemeel.
Lekker om mee te bakken. Maak met kokosmeel een taartbodem, pannenkoeken en cake.
 
 
Hieronder een recept van Monique van der Vloed met onze Greensweet Amandelmeel en Kokosmeel, gezoet met onze Greensweet Extra Sweet en vloeibare stevia Kokos.
 
Kokos Makronen
 
 
Wat heb je nodig:

Zo maak je ze:

Verwarm de oven voor op 175 *C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg telkens beetjes warm water toe, tot er een stevige massa ontstaat. Knijp steeds beetjes samen en maak er een ronde makron van, leg deze op de bakplaat. 

Bestrooi de makronen met wat kokosrasp. Bak in het midden van de oven goudbruin gaar in ongeveer 25-30 minuten, blijf controleren. Laat de makronen goed afkoelen.

Greensweet Gemengde Noten

Greensweet gemengde noten zijn een gezonde snack voor tussendoor. Maar je kunt er de lekkerste recepten mee maken. Samen met onze Greensweet suikers creëer je meteen suikervrije gerechten, dus win win!

Klik hier voor meer informatie over deze Greensweet Gemengde Noten

Graag deel ik dit recept met jullie waarin onze Greensweet Stevia producten zijn verwerkt. Zo leuk om te zien hoe mensen geïnspireerd worden door andere en dan zelf heerlijke suikervrije recepten maken.

Mandarijnen cake 

Deze heerlijke mandarijnen cake van Senang Samen Gezond.

Zij heeft in haar recept onze Sweet Vanille gebruikt maar ik heb onze Sweet Caramel gebruikt om de cake mee te zoeten.
Verder had ik geen krenten in huis maar wel cranberries!

Een lekker en luchtige cake met mandarijntjes, cranberries en nootjes er doorheen.
De cake is heel luchtig doordat de eieren zijn gescheiden en de eiwitten stijf zijn geklopt.

Ingrediënten voor 1 cake (18 cm) – 6 plakken

60 gram havermeel
60 gram Greensweet amandelmeel
3 eieren (2x eigeel 3x eiwit)
2 kleine mandarijnen of 1 grote
30 gram Greensweet gemengde noten
45 gram Greensweet Sweet Caramel
20 gram cranberries (handje)
5 gram bakpoeder

Verwarm je oven voor op 180 graden. scheid de eieren en mix in de ene kom het eigeel met havermeel (fijngemalen havermout is ook goed), Greensweet Amandelmeel, bakpoeder en de Sweet Caramel goed door elkaar.
Klop in een andere kom het eiwit stijf.
De mandarijnen heb ik in de blender gedaan en daarna bij het beslag gedaan, samen met de fijn gehakte noten en cranberries.
De eiwitten spatel je op het laatst voorzichtig door het beslag.
In ongeveer 35 minuten is je cake klaar!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »