• Lorem ipsum

Samenwerking met Monique van der Vloed

28 Nov 2017
door Monique van der Vloed
Toen ik in 2012 begon met het schrijven van meukvrije recepten, was stevia nog geen hot topic. Sterker: het was nauwelijks verkrijgbaar. Op zoek naar een echte, zuivere variant stuitte ik op internet op erg veel fabrikanten. Ik heb verschillende benaderd en ben begonnen met recepten met stevia. Deze varianten waren toch geen succesjes. Om een zeer lang verhaal kort te houden heeft het nogal wat voeten in de aarde gehad, en zijn er vele wegen bewandeld om uiteindelijk bij Greensweet-stevia terecht te komen. Na alle ellende en teleurstellingen was dit net zoiets als thuiskomen. 

Inmiddels zijn we al zo'n twee jaar een waanzinnig prettige samenwerking aangegaan. Susan Jansen-van den Broek is één van de meest aardigste, meest vriendelijkste, meest attente en warmste mens die ik ben tegengekomen en daarom klikt het waarschijnlijk ook zo goed. We kunnen veel leren van elkaar, Susan op voedingskundig gebied, ik op zakelijk gebied. Inmiddels ben ik ingelijfd als de vaste adviseur en natuurvoedingsdeskundige bij Greensweet-stevia. Er zijn iedere dag zeer interessante vragen van consumenten, die ik met liefde beantwoord. Daarnaast heb ik een jarenlange ervaring opgebouwd met stevia in gebruik, met name op gebied van bakken. Bij Greensweet-stevia kan ik mij geheel ontplooien. Ik voel me dan ook als een vis in het water, en het heeft mij de mogelijkheden geboden om eigen producten te gaan ontwikkelen. Greensweet stevia geeft mij daar alle ruimte voor en daar ben ik ontzettend blij en dankbaar voor. Dankzij Greensweet-stevia kunnen we nu bijvoorbeeld genieten van een bijzondere stevia suiker die geleert, en zijn we op dit moment druk bezig om een echt gezonde chocolade op de markt te zetten. Dit zijn allemaal kleine wensen en dromen die ik uit zie komen.

Ik voel me gezegend met deze waanzinnige samenwerking, ik voel me vereerd om een deel te zijn van de Greensweet-stevia familie, en mij 100% in te zetten om deze ECHT gezonde en meest zuivere stevia producten bij het grote publiek neer te zetten! 

Monique van der Vloed, natuurvoedingsdeskundige/kritisch health blogger
www.moniquevandervloed.nl

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »