• Lorem ipsum

Susan Jansen van Greensweet-stevia winnares Powervrouw 2017 van 99PowerVrouwen

13 Mar 2017
door Perswereld.nl

Susan Jansen van Greensweet-stevia is de overall winnares van 99PowerVrouwen 2017. De onderneemster uit Kerkdriel nam de beker mee naar huis voor haar persoonlijke verhaal in een vlog. Hiermee is Susan uitgeroepen tot PowerVrouw van het jaar 2017.

99PowerVrouwen is een initiatief van Lucinda Douglas. Lucinda is genomineerd voor Etnisch zakenvrouw van het jaar en het brein achter 99PowerVrouwen. Voor 99PowerVrouwen heeft zij ondernemende vrouwen geïnterviewd die door wilskracht, enthousiasme en doorzettingsvermogen succesvol zijn. Lucinda zet de vrouwen in de spotlights en hoopt hiermee vele andere vrouwelijke ondernemers te kunnen inspireren. Uiteindelijk wordt er jaarlijks één winnaar gekozen en dat is dit jaar Susan Jansen van Greensweet-stevia.

Powervrouw van het jaar 2017
Susan Jansen is de drijvende kracht achter Greensweet-stevia en is dit jaar door Lucinda gekozen tot Power Vrouw van het jaar 2017. Susan importeert diverse producten, waaronder vloeibare Stevia en suikervrije Belgische chocolade die gezoet zijn met Stevia. Stevia is een natuurlijke zoetstof van de Stevia plant en perfect om te gebruiken als suikervervanger, zonder calorieën en
kunstmatige zoetstoffen. De vloeibare Stevia is ideaal om je koffie, thee, water, yoghurt of kwark te zoeten. Maar ook bakken kun je met deze natuurlijke zoetstof, want het blijft stabiel tot 200˚C. Naast vloeibare Stevia bestaat het assortiment uit poeder, tabletjes en Belgische chocolade met Stevia.

Susan vertelt: “In mijn vlog vertel ik hoe mijn bedrijf Greensweet-stevia tot stand is gekomen. Ik importeer en verkoop suikervervangers en dat bleek binnen korte tijd een succes. De eerste flesjes Stevia voorzag ik van een etiket aan de keukentafel, maar inmiddels is dat verleden tijd. Greensweet-stevia heeft binnen 4 jaar al meer dan 500 verkooppunten in de Benelux en blijft groeien.

Over 99PowerVrouwen
Voor 99PowerVrouwen konden onderneemsters zichzelf opgeven. Lucinda Douglas interviewde de deelneemsters en de vlog van een minuut of tien werd verspreid via sociale media. Op deze manier leren mensen de vrouw achter de naam, het bedrijf en het product kennen. De prijsuitreiking vond dinsdag 7 maart plaats in restaurant De Boschvijver in Apeldoorn. Susan Jansen is enorm vereerd en blij dat ze hieraan heeft meegedaan. De vlog waarin Susan wordt geïnterviewd door Lucinda is inmiddels al meer dan 24.000 keer bekeken!

 

Bron: Perswereld.nl

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »