Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen

Abonneer
  • Lorem ipsum

GREENSWEET STEVIA

19 Dec 2017
door Susan Jansen
Met een groeiend aantal mensen met overgewicht, diabetes en jonge kinderen met tandbederf wordt de vraag naar een natuurlijke en veilige suikervervanger steeds groter. Greensweet stevia is een natuurlijke suikervervanger zonder calorieën en kunstmatige zoetstoffen.Greensweet-Stevia is te verwerken in zowel zoete als hartige gerechten. Doordat de vloeibare zoetstof in maar liefst 18 smaken verkrijgbaar is zijn de mogelijkheden eindeloos. Dankzij recepten maak je heel eenvoudig de lekkerste hapjes, maaltijden en smoothies. Zelfs bij de bereiding van het hoofdgerecht biedt stevia uitkomst. Denk aan een zelfgemaakte saus of een lekkere dressing voor een salade. Suikervrij, dus heerlijk verantwoord en zonder verlies van de lekkere smaken van het klaargemaakte maal. Recepten zijn te vinden op de website van Greensweet-stevia.

De vloeibare Stevia is verkrijgbaar in 18 smaken om bijvoorbeeld je koffie, thee, water, yoghurt of kwark te zoeten. Ook bakken kun je met deze natuurlijke zoetstof, want het blijft stabiel tot 200˚ C. Naast vloeibare Stevia bestaat het assortiment uit poeder, tabletjes en Belgische chocolade met Stevia. Om nóg meer lekkere gerechten te kunnen bereiden is het assortiment uitgebreid met Greensweet Kristallen om te koken en bakken. Jam kun je maken met de nieuwste aanwinst de Gelei Kristal . Tevens is er een loepzuivere Erythritol op basis van 100% Erythritol van de meest hoogwaardige kwaliteit. Deze fijne aanvulling op het assortiment biedt nog meer ruimte voor gezond en lekker bakken en perfect voor mensen die graag gezond en lekker eten, minder suiker willen consumeren of gewicht willen verliezen.

Greensweet-stevia is verkrijgbaar in meer dan 500 winkels en praktijken en bij vele online winkels. Greensweet-stevia dat is bewust genieten.
Reacties
Susan Jansen
18 Jun 2019
Goedemorgen, hartelijk dank voor uw reactie. Er is een klein gedeelte te koop bij Holland&amp;Bareett in Belgie. Zoetjes en vloeibare stevia. Wilt u graag de suikers of chocolade? Dan kunt u bestellen bij www.bewustwinkelen.nl en ophalen en betalen bij een verkooppunt van uw keuze b.v. Sluis :) dan heeft u ook geen verzendkosten. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Fijne dag vandaag! <br />
Groetjes, Susan Jansen Greensweet Stevia
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »