GREENSWEET STEVIA

GREENSWEET STEVIA

Het verhaal achter Greensweet Stevia

Met een groeiend aantal mensen met overgewicht, diabetes en jonge kinderen met tandbederf wordt de vraag naar een natuurlijke en veilige suikervervanger steeds groter. Greensweet stevia is een natuurlijke suikervervanger zonder calorieën en kunstmatige zoetstoffen.Greensweet-Stevia is te verwerken in zowel zoete als hartige gerechten. Doordat de vloeibare zoetstof in maar liefst 18 smaken verkrijgbaar is zijn de mogelijkheden eindeloos. Dankzij recepten maak je heel eenvoudig de lekkerste hapjes, maaltijden en smoothies. Zelfs bij de bereiding van het hoofdgerecht biedt stevia uitkomst. Denk aan een zelfgemaakte saus of een lekkere dressing voor een salade. Suikervrij, dus heerlijk verantwoord en zonder verlies van de lekkere smaken van het klaargemaakte maal. Recepten zijn te vinden op de website van Greensweet-stevia.

De vloeibare Stevia is verkrijgbaar in 18 smaken om bijvoorbeeld je koffie, thee, water, yoghurt of kwark te zoeten. Ook bakken kun je met deze natuurlijke zoetstof, want het blijft stabiel tot 200˚ C. Naast vloeibare Stevia bestaat het assortiment uit poeder, tabletjes en Belgische chocolade met Stevia. Om nóg meer lekkere gerechten te kunnen bereiden is het assortiment uitgebreid met Greensweet Kristallen om te koken en bakken. Jam kun je maken met de nieuwste aanwinst de Gelei Kristal . Tevens is er een loepzuivere Erythritol op basis van 100% Erythritol van de meest hoogwaardige kwaliteit. Deze fijne aanvulling op het assortiment biedt nog meer ruimte voor gezond en lekker bakken en perfect voor mensen die graag gezond en lekker eten, minder suiker willen consumeren of gewicht willen verliezen.

Greensweet-stevia is verkrijgbaar in meer dan 500 winkels en praktijken en bij vele online winkels. Greensweet-stevia dat is bewust genieten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »