Review en recept van Boost Your Health

Review en recept van Boost Your Health

Een review en recept geschreven door Boost Your Health over Greensweet Brown en Greensweet Syrup Gold.

REVIEW+RECEPT: Maak met Green Sweet Syrup Gold een heerlijke quinoa porridge

Er zijn verschillende manieren om je eten en drinken zoeter te maken. Waar ik geen fan van ben zijn geraffineerde suikers. Daarom is de Green Sweet Stevia juist zo fijn, want hier kan je je creaties op een natuurlijke en gezonde manier zoeter mee maken. Met deze stevia heb ik bijvoorbeeld een heerlijk ontbijt recept kunnen maken!

 

Wat is het?

Greensweet Stevia is dus een suikervervanger. Daarnaast bevat het geen kunstmatige toevoegingen, 0 calorieën en is het 100% natuurlijk. Wat ik ook fijn vind is dat het geheel veganistisch is. Er zitten geen dierlijke producten in. Met deze stevia vorm kun je lekkere zoete hapjes maken, zoals een Sweet Quinoa Porridge als ontbijt!

Sweet Quinoa Porridge (2 stuks)

 

Ingrediënten:

 

Bereidingswijze:

  • Breng allereerst genoeg water aan de kook in een theekoker. In een steelpan laat je de quinoa voor ongeveer 15 minuten op een middelhoog vuur koken. Voeg er af en toe wat heet water bij, want het kan snel uitdrogen doordat de quinoa het water absorbeert. Plaats de deksel van de pan er scheef op zodat er genoeg lucht bij kan komen.
  • Zodra je witte randjes ziet en de quinoa zich heeft uitgezet, dus er groter uit ziet is het bijna klaar. Voeg nu wat van de vanille extract toe, kokosmelk en kaneel. Laat dit vijf minuutjes op een zacht vuurtje doorkoken. Voeg dan ook de rozijnen erbij.
  • Nu je quinoa porridge klaar is schep je het op in een diep bord. Maak het af met je favoriete gezonde toppings. Zo heb ik gekozen voor wat bosvruchten en pecannoten. Tot slot strooi ik wat van de Greensweet Brown (bruine stevia suiker) over mijn porridge en een beetje Greensweet Syrup Gold. Een proteïnerijk ontbijt is het zeker! Je kunt de dag niet beter beginnen dan zo’n lekker en makkelijk ontbijtje.

 

Wat vind ik ervan?

De sweet quinoa porridge is lekker zoet geworden door de toegevoegde stevia vervangers. Normaal gesproken eten we thuis iedere week wel een quinoa porridge als ontbijt. Meestal gooien we hier pindakaas, chocopasta of maple syrup in. De stevia maakt het gerecht wat zoeter, maar op een natuurlijke en zachte manier. Strooi je favoriete gezonde toppings erop en je hebt een goed vullend en gezond ontbijtje!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »