• Lorem ipsum

Greensweet Choco Fudge

6 Apr 2021
door Iris Heuer van Greentwist.nl

Greensweet stevia is een hele leuke samenwerking aangegaan met Iris Heuer van GreenTwist Cooking School, De gezondste online kookschool van Nederland. Iris maakt diverse nieuwe recepten voor Greensweet Stevia waar zij onze producten in verwerkt.

GreenTwist Cooking is ontstaan vanuit liefde voor koken en eten, én een passie om mensen te leren over gezondheid. Het is de missie van GreenTwist om ieder individu door gezonde voeding, optimale gezondheid te laten ervaren.

Iris maakt bakvideo's waarin zij stap voor stap uitlegt wat je moet doen. Je kunt dus live meedoen of deze video's opslaan en later aan de slag te gaan!

Laat je inspireren om zelf aan de slag te gaan met de suikervrije producten van Greensweet Stevia. Heel veel kijk en bakplezier met de bakvideo's van Iris.

Iris legt in deze bakvideo, stap voor stap, uit hoe je deze heerlijke choco fudge maakt. De fudge is gezoet met onze Sweet Vanille en Sweet Chocolade.

Ik moet je wel waarschuwen want dit recept is echt verslavend lekker! Een heerlijke combi van gewone choco fudge met aardbeien en hazelnoten. Gebruik 100% cacaomassa of 99% pure chocolade voor dit recept. Heb je 'gewone' pure chocolade, dit werkt ook, gebruik dan wel minder kokosolie en eventueel minder zoet.

 

 

Hier vindt je het complete recept van Iris zodat je dit op je gemak kunt nalezen en uitprinten:

Klik hier

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »