• Lorem ipsum

Hieronder lees je het recept voor deze heerlijke soft chocolate chips cookies, met vegan versie.

Wat heb je nodig:

  • 150 gram Cannellini bonen
  • 20 gram whey ( dit kun je vervangen voor 10 gram meel)
  • 25 ml yoghurt of soja yoghurt
  • 25 gram Greensweet erythritol 
  • 20 gram Greensweet sweet brown 
  • 1 tl bakpoeder
  • Snufje zout
  • Pure chocolade

Zo maak je deze cookies:

Verwarm de oven voor op 175 graden

Mix de cannelini bonen in een keukenmachine tot een gladde puree. Let hierbij goed op dat er geen stukjes of vliesjes in blijven zitten, dit wil je namelijk niet proeven in je koekjes. Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe, behalve de pure chocolade.

Maak met een lepel, kleine hoopjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat.

Snij/ crush de pure chocolade in kleine stukjes en strooi dit over je koekjes.

De koekjes gaan voor ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven. En klaar zijn je heerlijke Vegan chocolade koekjes.

Let wel op, dit zijn niet van die crunchy koekjes, ze blijven iets zacht, maar niet heel zacht.

 

Bron/foto's: Tiffany van TiffsKitchen