• Lorem ipsum

DSC_6028-768x667.jpg

Wat heb je nodig: 
 
400 gram havermout
een grote gepureerde banaan
10 gram wijnsteen bakpoeder
100 gram carob poeder
plantaardige melk
 
Voor de topping:
 
50 gram carob poeder
plantaardige melk
fijn gehakte hazelnoten
 
Zo maak je het:
 
Verwarm de oven voor op 170•C, bekleed een middelgrote vierkante ovenschaal met bakpapier.
Roer alle ingrediënten in een kom door elkaar terwijl je beetjes melk toevoegt, tot de massa goed smeuïg is geworden. Stort de massa in de schaal en verdeel.
Bak in het midden van de oven gaar in ongeveer 35-40 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.
Maak een stevig glazuur, door de carob en Greensweet Extra Sweet met steeds kleine beetjes melk op te roeren. Snij of vorm de cakes uit de plak. Besmeer de cakes met het glazuur en bestrooi met de gehakte hazelnootjes.