• Lorem ipsum

20181111114108_IMG_5694-01.jpg

Wat heb je nodig: 1 taartje van 16 cm

Voor de bodem:

  • 125 gram vezelrijke granola van Meesters van de Halm
  • 1,5 EL kokosolie, gesmolten

Voor de vulling:

  • 100 gram ongebrande en ongezouten cashewnoten, 3 uur in warm water geweekt of een nacht
  • 150 gram pompoenpuree (hiervoor kook/stoom je 150 gram pompoenblokjes)
  • 2,5 EL kokosolie, gesmolten
  • 1,5 tl pompoenkruiden mix of koekkruiden
  • 2 EL Greensweet syrup gold

Voor de toppings:

  • extra vezelrijke granola
  • verse frambozen
  • Paar verse muntblaadjes (optioneel)

Zo maak je de pompoen cheesecake met vezelrijke granola:

Beleg de bodem van de 16 cm springvorm met bakpapier en meng de ingrediënten voor de bodem. Spreid dit mengsel over de bodem en zet de springvorm in de koelkast.

Giet de cashewnoten af en doe ze in een keukenmachine. Laat deze draaien tot je een smeuïge massa hebt. voeg dan de rest van de ingrediënten toe en laat het machine nog even draaien tot alles goed gemengd is. Verdeel de vulling over de bodem en zet terug in de koelkast. Laat de taart tenminste 3 uur opstijven.

Decoreer de taart voor het serveren met de toppings. Je kunt het taartje het beste in de vriezer bewaren, laat hem dan wel kort ontdooien voordat je hem serveert.

 

Bron/foto: Manon van Healthy foodie manon