• Lorem ipsum

Zomer koeken.jpg

 

Wat heb je nodig voor 4 stuks:

50 gram (glutenvrije) havermout,

50 gram havermeel,

2 rijpe bananen (geprakt),

1 theelepel wijnsteenbakpoeder,

raps ¼ limoen,

50 gram bevroren frambozen,

snufje kardemom,

1 theelepel gedroogde goudsbloem,

paar druppeltjes Greensweet vloeibare stevia vanille

20 gram vegan witte chocolade (kleine stukjes).

 

Zo maak je deze heerlijke zomer koeken:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Doe alle droge ingrediënten in een kom en hussel door elkaar.
  3. Voeg de natte ingrediënten bij de meel en schep voorzichtig om.
  4. Maak een bal en verdeel deze dan in 4 gelijke ballen.
  5. Druk de 4 ballen aan op de bakplaat en schuif deze dan in de oven. Na ongeveer 20-25 minuten zijn jouw koeken klaar.
  6. Laat de koeken afkoelen en bewaar ze in de koelkast.

 

 

Bron/foto: Manon de Wit