• Lorem ipsum

Over Greensweet Stevia

Hallo! Mijn naam is Susan Jansen en ik ben de trotse eigenaar van Greensweet-stevia.
Graag vertel ik u hoe Greensweet-stevia is ontstaan.
 
In 2012 was ik met mijn gezin (man Robert en dochters Beau en Amber) op vakantie in Amerika en zag in een soort reformzaak vloeibare Stevia staan. Ik kende het niet maar ik raakte in gesprek met de verkoopster en zij vertelde mij dat het een natuurlijke suikervervanger was die ontzettend mooie eigenschappen heeft. Het bevatte geen calorieën, koolhydraten en had geen effect op je bloedsuikerspiegel waardoor het ook geschikt was voor mensen met diabetes. Daarnaast zorgt het niet voor tandbederf wat mij erg aansprak omdat mijn dochters niet te zwaar waren maar toch vaak gaatjes hadden bij de tandarts controle. Meerder vliegen in één klap. Ik was direct verkocht! Zelf let ik altijd op mijn lijn en mijn vader heeft diabetes dus ik zag hier niet alleen voor ons het voordeel van maar voor nog veel meer mensen. Ik heb diverse flesjes gekocht en ik ben thuis onderzoek gaan doen naar Stevia. Het was in de EU nog niet goedgekeurd als tafelzoetstof maar dat zou niet lang meer duren. Ik ben in de tussentijd op zoek gegaan naar een goede leverancier met de juiste papieren en de zuiverste Stevia.
Nadat ik die gevonden had ben ik van start gegaan bij diverse winkels en afslankstudio’s in mijn omgeving en waren mijn producten in no time op. Dat was geweldig! In vijf jaar is het assortiment gegroeid naar zoetjes, vloeibare Stevia, crystal suiker en poeders maar ook Belgische chocolade met Stevia. Deze producten worden inmiddels in meer dan 500 winkels in Nederland en België verkocht en ben ik ontzettend trots dat er zoveel mensen zijn die onze producten gebruiken. Zonder de steun en hulp van mijn man Robert die, ondanks de drukte in zijn eigen bedrijf, mij altijd geholpen heeft en bijgestaan heeft op beurzen en mijn dochters Beau en Amber, die elk ook al een flinke bijdrage leveren bij Greensweet-stevia, had ik dit niet kunnen doen.
 
Momenteel zijn we bezig met mooie projecten om een grotere maatschappelijke bijdrage te leveren zodat steeds meer volwassenen én kinderen minder suikers gaan gebruiken. Dat is een geweldig doel waar ik mij heel graag voor inzet.
Met een groeiend aantal mensen met overgewicht, diabetes en jonge kinderen met tandbederf wordt de vraag naar een natuurlijke en veilige suikervervanger steeds groter. Greensweet stevia is een natuurlijke suikervervanger zonder calorieën en kunstmatige zoetstoffen. Greensweet-Stevia is te verwerken in zowel zoete als hartige gerechten. Doordat de vloeibare zoetstof in maar liefst 12 smaken verkrijgbaar is zijn de mogelijkheden eindeloos. Dankzij recepten maak je heel eenvoudig de lekkerste hapjes, maaltijden en smoothies. Zelfs bij de bereiding van het hoofdgerecht biedt stevia uitkomst. Denk aan een zelfgemaakte saus of een lekkere dressing voor een salade. Suikervrij, dus heerlijk verantwoord en zonder verlies van de lekkere smaken van het klaargemaakte maal. Recepten zijn te vinden op de website van Greensweet-stevia.

De vloeibare Stevia is verkrijgbaar in 12 smaken om bijvoorbeeld je koffie, thee, water, yoghurt of kwark te zoeten. Ook bakken kun je met deze natuurlijke zoetstof, want het blijft stabiel tot 200˚ C. Naast vloeibare Stevia bestaat het assortiment uit poeder, tabletjes en Belgische chocolade met Stevia. Om nóg meer lekkere gerechten te kunnen bereiden is het assortiment uitgebreid met Greensweet suikers om te koken en bakken. Jam kun je maken met de nieuwste aanwinst de Gelei Kristal .
Deze fijne aanvulling op het assortiment biedt nog meer ruimte voor gezond en lekker bakken en perfect voor mensen die graag gezond en lekker eten, minder suiker willen consumeren of gewicht willen verliezen.

Greensweet-stevia, dat is bewust genieten.