• Lorem ipsum

Over Greensweet Stevia

 

maartjemaakt-fb-susan-2.jpg

 

Greensweet Stevia is een 100% natuurlijk Stevia-merk, opgericht door Susan Jansen in 2013. Greensweet heeft 500 fysieke verkooppunten en een eigen webshop waar je de lekkerste, natuurlijke suikervervangers, zonder onnodige toevoegingen kunt kopen. Greensweet heeft het grootste assortiment in vloeibare stevia smaken van de Benelux.

Stevia is een natuurlijke zoetstof zonder calorieën en koolhydraten. Alle Greensweet  producten zijn puur natuur en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Met Stevia als suikervervanger maak je eindeloos zoete en hartige recepten. Ook kun je Stevia gebruiken als zoetje in je drankjes. Denk aan koffie, thee of voor in je water om het een lekker smaakje te geven.

Bekijk alle producten in onze webshop.


Ontmoet Susan Jansen

Hallo, ik ben Susan, de ondernemer achter Greensweet Stevia. Ik stel me graag aan je voor. Ik geloof in lekker en gezond eten zonder compromissen te sluiten. De ontdekking van de gezonde suikervervanger Stevia is voor mijn gezin, mijn dochters Beau en Amber en mijn man Robert, levens veranderend geweest.

Al mijn hele leven let ik op mijn lijn, wil ik mijn dochters gezond laten opgroeien en ben ik dus voorzichtig met suiker. Daar komt bij dat mijn vader diabetes heeft. Suiker is een grote boosdoener in de gezondheid van mensen. Het zorgt voor zoveel gezondheidsklachten en Nederlanders worden alleen maar dikker en dikker.

Toen ik met mijn gezin op reis was in Amerika, kwam ik in een reformwinkel in Californië voor het eerst in aanraking met Stevia druppeltjes voor in dranken en soepen. De verkoopster legde mij uit dat Stevia een natuurlijke suikervervanger is zonder calorieën en koolhydraten én dat het je suikerspiegel niet beïnvloedt.

Dat klonk mij als muziek in de oren. Ideaal voor mijn vader en ideaal om te gebruiken in al mijn recepten omdat het geen calorieën bevat en je er dus niet dik van wordt. Gezond genieten van lekker eten dus.

Geïntrigeerd als ik was, nam ik een paar flesjes mee terug naar Nederland. Ik begon Stevia te gebruiken in al mijn recepten: van appeltaart, koekjes en cake tot soep en jam. Ook gebruikte ik het als zoetje in mijn thee en koffie. Mijn dochters en man waren mijn vrijwillige proefkonijnen voor mijn recepten met Stevia en alle drie waren ze er razend enthousiast over.

Bekijk hier mijn heerlijke recepten met stevia.

Ik bedacht me wat een uitkomst Stevia zou zijn voor heel veel mensen. Voor diabetici, voor mensen die willen afvallen en mensen die gewoon gezond willen genieten van lekker eten. Stevia was op het moment van mijn ontdekking nog niet in Nederland op de markt, maar ik ontdekte dat het binnenkort als zoetstof goedgekeurd zou zijn door de EU.

Overtuigd van de goede eigenschappen van Stevia ben ik toen gaan uitzoeken hoe ik Stevia in Nederland kon gaan verkopen, als gezond alternatief op suiker.

Sinds 2013 is Greensweet Stevia een feit. Met Greensweet wil ik mensen laten genieten van lekker en gezond eten. Of je nu wilt afvallen, minder suiker wilt gebruiken, een bepaald dieet of levenswijze hebt. Met 100% pure stevia kies je voor je gezondheid en kun je blijven genieten van zoetigheid zonder nadelige gevolgen voor je gezondheid.

Greensweet: genieten zonder schuldgevoel.

Welke Stevia smaak kies jij?

Bekijk al onze natuurlijke suikervervangers en 12 verschillende vloeibare stevia smaken. 

 

Susan wint Powervrouw 2017 award

In 2017 werd Susan Jansen verkozen tot Powervrouw 2017. Lees hieronder het artikel van Beleef - Bommelwaard, geschreven door Robert van Dijk en bekijk de video van de uitreiking van de award en het interview dat Lucinda Douglas van 99Powervrouwen met Susan had.

Susan Jansen van Greensweet-Stevia uit Kerkdriel verkozen tot Powervrouw 2017
Powervrouwen zijn ondernemende vrouwen die op hun manier uitblinken in hun branche. Door middel van diverse vlogs in interview vorm hebben deze vrouwen zich kunnen presenteren en kunnen laten zien wie ze zijn en wat hun rol is binnen de onderneming. Powervrouwen zijn voornamelijk op zoek naar ‘de vrouw achter het bedrijf’. We laten Susan zelf aan het woord; “De reden waarom de jury unaniem gekozen heeft voor mij heeft alles te maken met mijn mooie merk Greensweet-stevia , wat geweldige producten (suikervervanger) heeft. Daarnaast heb ik in 4,5 jaar meer dan 500 verkooppunten.( reformzaken, afslankstudio’s, therapeuten webwinkels)  Ik heb vorig jaar een geweldige omzetstijging gehad en ik doe dit vnl in mijn eentje. Ik ben zelf niet hoogopgeleid maar heb wel enkele skills die mij tot dit level gebracht hebben w.o. commercieel, doorzettingsvermogen,  ik doe wat ik beloof, werk hard en mijn motto is: BE ACTIVE! Want iemand die actief blijft krijgt altijd iets op zijn pad. Een van de prijzen van 99powervrouwen is volgend jaar spreken over mijn ervaringen op een groot 99powervrouwen congres waar 1000 vrouwen worden verwacht, ik kijk er naar uit!
”Wij van Beleef feliciteren Susan met haar verkiezing tot Powervrouw 2017.”