• Lorem ipsum

jolien.verb_1630320608897210.jpg

Ingrediënten voor 12 stukken cake:⁣

-70gr fijngemalen glutenvrije havermout
-30gr amandelmeel
-35gr vanilla pure plant proteïne van noodcode
-1 1/2 tsp bakpoeder ⁣
-40gr Greensweet erythritol⁣
-3 medium eieren ⁣
-30gr gesmolten kokosolie ⁣
-2 geprakte bananen ⁣
- snufje zout ⁣
- Greensweet vloeibare stevia vanille⁣
-60gr sprinkles ⁣

Zo maak je deze cake:

Verwarm je oven voor op 175 graden.
Leg een stuk bakpapier in je bakblik.
Mix havermoutmeel met amandelmeel, proteïne poeder, bakpoeder, erythritol en zout.
Meng de eieren, bananen, kokosolie en vloeibare stevia vanille naar smaak.
Meng nu alles door elkaar tot het beslag geen klontjes meer heeft.
Spatel 1/4e van de sprenkels door het beslag en giet beslag in het bakblik.
Strooi de rest van de sprinkels over het beslag en bak af in circa 25 minuten.
Volledig laten afkoelen voor aansnijden.

 

 

Bron/foto: Jolien Verbueken (@jolien.verb via instagram)