• Lorem ipsum

jolien.verb_1620639885609550.jpg

 
Wat heb je nodig:

-80gr glutenvrij havermeel ⁣
-65gr amandelmeel
-50gr cacaopoeder
-50gr vegetarisch proteïnepoeder
-90gr Greensweet Erythritol
-2 tl bakpoeder ⁣
-1/2 theelepel backing soda
-een snufje zout ⁣
-3 rijpe bananen ⁣
-1 ei⁣
-120gr kokosolie (kamertemperatuur) ⁣
-120 ml ongezoete amandelmelk
-8 druppels Greensweet vloeibare stevia chocolade ( naar eigen smaak )
-100gr pure chocolade druppels

Zo maak je deze chocolade cake:

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een cakevorm met bakpapier. ⁣
Meng in een middelgrote kom havermeel, amandelmeel, proteïnepoeder, cacao, erythritol, bakpoeder, backing soda en zout.
Voeg de bananen, kokosolie en melk toe in een blender. Blend niet te lang!
Voeg deze mix en het ei toe aan de droge ingrediënten. ⁣
Roer alles goed totdat er geen droge plekken meer zijn.
Roer de helft van de chocolade druppels door het beslag. ⁣
Giet het beslag in de voorbereide cakevorm en leg de resterende chocolade druppels erop. ⁣
Bak 45 minuten in voorverwarmde oven en check of deze gaar is door met een tandenstoker/ sateprikker te prikken in de cake en deze moet er schoon uitkomen. ⁣
 
Ik weet het is heel moeilijk om deze cake al niet aan te raken, maar je moet echt wachten tot hij volledig is afgekoeld voordat je kunt snijden en eten! ⁣