• Lorem ipsum
jolien.verb_162064172634980.jpg
 
Wat heb je nodig voor 6 muffins:
 ⁣
-120gr amandelmeel
-30gr kokosmeel
-25gr vegetarisch proteïnepoeder
-25gr Greensweet erythritol
-1 theelepel bakpoeder⁣
-1/2 theelepel baking soda
-2 eieren ⁣
-60 ml gesmolten kokosolie ⁣
-60 ml ongezoete amandelmelk 
-sap van 2,5 citroenen ⁣
- citroenschil van 2 citroenen ⁣
-25gr maanzaad
-10gr bijenpollen (optioneel) ⁣
een snufje zout ⁣
-8 druppels Greensweet vloeibare stevia Vanille

Glazuur: ⁣

-50gr Greensweet Icing
-1/2 citroensap ⁣
-1 theelepel ongezoete amandelmelk⁣
-klein schijfje citroen ⁣

Zo maak je deze muffins:

Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet je muffinvorm in of gebruik vormpjes.
Meng in een middelgrote kom amandelmeel, kokosmeel, eiwitpoeder, erythritol, baking soda, bakpoeder en zout. Goed mixen.
Meng in een andere middelgrote kom eieren, citroensap, kokosolie, melk en greensweet vloeibare stevia vanille. ⁣
Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge en meng alles door elkaar. Voeg de maanzaad, citroenschil en bijenpollen (eventueel) toe. Goed mengen.
Vul de muffinvorm en bak 35 minuten, tot het oppervlak mooi bruin is en de tandenstoker er schoon uitkomt.
Maak ondertussen je glazuur door alle glazuuringrediënten te mengen tot je een dik mengsel krijgt
Als de muffins volledig zijn afgekoeld, giet je het glazuur erover en leg je er een klein schijfje citroen op.