• Lorem ipsum

greensweetstevia_1626681290134298.jpg

Wat heb je nodig voor 10-12 plakjes: ⁣

-130gr havermeel⁣
-45gr Greensweet amandelmeel
-45gr Pure Plant Protein @Noordcode ⁣
-1 Scoop (11gr) MCT Poeder @Noordcode (optioneel, maar zeer goed voor hogere energie!) ⁣
-1 tl bakpoeder ⁣
-1 tl baking Soda ⁣
-1 tl kaneel ⁣
-Snuf zout ⁣
-80gr Griekse stijl Yoghurt⁣
-2 medium eieren ⁣
-120ml ongezoete amandelmelk⁣
-240gr ongezoete appelmoes
-100gr 100% pindakaas
-110gr Greensweet Syrup Vanille
-10 tl suikervrije jam


Zo maak je deze heerlijke cake:

Verwarm de oven voor op 175 graden.⁣
Leg een vel bakpapier in je cake bakblik.
In een middelgrote kom, meng havermeel, amandelmeel, eiwitpoeder, MCT poeder, bakpoeder, baking soda, kaneel en zout.
Meng in een andere kom de eieren, yoghurt, appelmoes, pindakaas en Greensweet Syrup Vanille.
Voeg de natte ingrediënten toe aan het droge en meng tot een dik beslag.⁣
Giet het beslag in het bakblik en voeg de suikervrije jam per theelepel toe op de bovenkant.
Maak swirls met een mes of tandenstoker.
Bak gedurende 40 minuten tot goudbruin. Als een saté stokje er droog uit komt is de cake gaar.
Laat het volledig afkoelen voor het serveren.

 

Bron/foto: Jolien Verbueken via instagram @jolien.verb