• Lorem ipsum

jolien.verb_1620645553813893.jpg

Wat heb je nodig (grote cake, 12-13 plakjes): ⁣

-130gr glutenvrij zelfrijzend bakmeel 
-40gr vegetarisch proteïne poeder 
-2 tl bakpoeder ⁣
-1 theelepel baking soda
-3 middelgrote rijpe bananen ⁣
-60gr donkere tahin
-60gr kokosolie ⁣
-2 el ongezoete amandelmelk 
-2 eieren ⁣
-65gr Greensweet erythritol
-50gr omega zaden mix 
-een snufje zout ⁣
-1 1/2 theelepel kaneel ⁣

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 170 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
Voeg de bananen, tahin, kokosolie en melk toe aan een blender en mix langzaam tot ze net gemixt zijn.
Giet het beslag in een grote kom en voeg de eieren toe. Dan de bloem, het proteïne poeder, erythritol, bakpoeder, baking soda, zout en kaneel toe.
Roer tot er geen droge plekken meer zijn en voeg dan het omegazaadmengsel toe. ⁣
Giet het beslag in je langwerpige cakevorm en strooi er nog wat omega-zaden overheen. ⁣
Bak 35-40 minuten of tot de tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat volledig afkoelen alvorens te snijden
Ik raad het ten zeerste aan om er wat notenboter en verse bessen op te smeren!