• Lorem ipsum

Aanbevelingen en reviews over Greensweet stevia producten

Waymadi

In mijn artikel over zoetstoffen tijdens een koolhydraatarme lifestyle heb je al kunnen lezen dat er 2 gezonde en goed verkrijgbare opties zijn: stevia en erythritol. Ik heb nu meerdere merken van beide geprobeerd en wil jullie graag het merk Greensweet Stevia laten zien. klik hier voor de review

Heathyfoodie Manon

Onlangs kreeg ik een aantal producten van Greensweet stevia om mee aan de slag te gaan in de keuken. En je hebt vast de heerlijke amandel fudgehaverpannenkoekjes en brownie muffins al voorbij zien komen die ik er mee maakte. In deze review lees je meer over Greensweet stevia.

Bij mama thuis

Zoet, zoeter, zoetst.. We weten allemaal dat ze niet gezond zijn, maar zoete koekjes, snoepjes of gebakjes zijn toch veel te lekker om te laten staan?! Gelukkig is daar een heel eenvoudige oplossing voor: Greensweet Stevia! Stevia is gewoon een plantje, dat je zelf in je tuin zou kunnen laten groeien. Het smaakt veel zoeter dan suiker, maar doet in feite hetzelfde met je lichaam als een grassprietje: niets. Dat is mooi, want zo kunnen we er dus naar hartenlust lekkernijen mee bakken!

Raad eens? Wie weet ga jij dat binnenkort wel doen! In dit artikel vertel ik je namelijk niet alleen alles over de natuurlijke zoetstoffen van Greensweet Stevia, maar maak je bovendien kans op een heerlijk verwenpakket waarmee jij de komende tijd héél veel zoete lekkernijen kunt bakken! klik hier

Lifelivelove

O My God, volgens mij heb ik de stevia hemel op aarde gevonden, ik kan mijn geluk niet meer op.
Dag saaie kwark die nergens naar smaakt, welkom amandelmelk chocolademelk die je onbeperkt kan drinken, hallo caramel wat heb ik gemist  en ga zo maar door. Zelfs de kids roepen nu mama kan toveren, water wat eerst gewoon saai water wordt is nu met 1 drupje van dit magische goedje ranja, heerlijk gewoonLees hier het hele verslag

Addicted2beauty

Het is altijd mooi meegenomen als een product minder of geen suiker bevat, maar het moet natuurlijk niet ten kosten gaan van de smaak. En ik was eerlijk gezegd wel bang voor een soort bijsmaak. Maar dat was absoluut niet het geval. Het smaakt echt naar chocolade en het is écht heerlijk! De romige en licht zoete smaak van de Greensweet stevia chocolade verdient een dikke voldoende! Wij hebben de melk chocolade met amandelen opnieuw bestelt, dat is ook echt onze favoriet!

Easyhealthylife

De vloeibare stevia is erg fijn! Je hebt maar een paar druppels nodig om iets zoet te maken. Zo heb je al een calorie- en guilty vrij 'siroopje' door een paar druppeltjes in een glas water te doen. Zelf drink ik mijn koffie en thee graag zonder suiker of zoet, maar heb bezoek laten testen en en ze vonden het met vloeibare stevia net zo lekker! Het verwerkt ook goed in pannenkoekjes of in je pap! Lees hier het hele verslag.

Mama Angelique

Ik moet zeggen dat ik het een hele uitkomst vind wat betreft de zoetstoffen in vloeibare vorm. Je druppelt ze makkelijk in een flesje water of een glas water! Zo krijgt ook Keano niet teveel kunstmatige kleur- en zoetstoffen binnen, wat wij dan weer merken in zijn gedrag. En dan de chocolade repen….Mijn hemel wat lekker! klik hier naar het complete verhaal van Mama Angelique

Andra van der Loos, Vitalya

Ik heb sinds de Therapeutenbeurs afgelopen zondag kennisgemaakt met jullie product ‘greensweet-stevia’ en deze meteen opgenomen in het assortiment van onze winkel. Ik ben ook therapeut en heb een praktijk als natuurgeneeskundig therapeut en voedingsdeskundige. Ik heb er meteen recepten mee gemaakt voor cliënten! Een fantastisch product zeg!

Goed en gezond leven

Vanessa schreef op de website van Goed eten & gezond leven een stuk over wat er nu zo speciaal is aan onze stevia. Benieuwd wat haar ervaring is. Klik hier om naar het artikel te gaan.


Herbagreeninfinitea

Een super mooie review van onze chocolade op herbalgreeninfinitea. Klik hier om het artikel te lezen. Eerder schreven ze ook al een artikel over Greensweet vloeibare stevia. Deze kun je hier lezen.

LISSA LEEFT

Lisanne schreef op haar eigen mind- en lifstyle blog een artikel over onze producten. Klik hier om het artikel te lezen.

Monique van der Vloed

Monique heeft diverse producten van ons uit geprobeerd en daar een review over geschreven. Lees hier onder welke producten zij allemaal voor ons heeft uitgeprobeerd en wat zij van deze vindt:
 
Een review over onze Brown. klik hier
 
Een review over onze Greensweet Gelei Kristal, klik hier
 
Een review over onze Sweet Kaneel, Caramel, Vanille en Chocolade,klik hier
 

Gewoon wat groener

Lauressa heeft 2 van onze producten uitgeprobeerd nl. onze Erythitol en vloeibare stevia en daar een review over geschreven op haar blog.Klik hier voor haar review

Thuisleven.nl

Gast blogger Patricia schreef 3 reviews. 1 over onze Sweet intens. Sweet Intens stevia, intens zoet zonder calorieën, 1 over onze Sweet Vanille en 1 over onze Syrup Gold,klik hier voor review over Syrup Gold

Als diabeet ben ik voortdurend op zoek naar voedingsmiddelen die beter zijn voor mijn gezondheid. Ook omdat ik al van een glas water lijk aan te komen en ik toch van zoet hou. Producten met Stevia staan daarom hoog op mijn favoriete vervanger van suiker. Door de toch vaak rare, zurige bijsmaak, kun je suiker niet volledig vervangen door Stevia, hooguit de helft. Dat wil zeggen, totdat ik de producten van Greensweet-stevia ontdekte.klik hier voor de rest van haar review.

Wat vind ik van Sweet Vanille van Greensweet?

De smaak van deze suikervervanger is wel net iets anders dan je waarschijnlijk gewent bent van suiker. Het fijne van de Sweet Vanille vind ik dat het geen nare na-of bijsmaak heeft, zoals de meeste Stevia producten. Je kunt dus de volledige hoeveelheid suiker vervangen door deze suikervrije zoetmaker. Op de verpakking staat dat de Sweet Vanille twee keer zo zoet is als suiker. Naar mijn smaak is dat niet helemaal zo, het is eerder in de richting van 1,5 keer. Greensweet-stevia heeft ook heerlijke Belgische chocolade, natuurlijk ook suikervrij. Mijn collega maakte hier de lekkerste chocolade truffels van. 

Klik hier voor het recept

Heb jij al eens bananencake gebakken?

 klik hier voor review over onze Sweet Vanille                                 

Manon de Wit van Vegan flavours

Zij schreef deze review over onze Syrup Gold:

Greensweet Syrup Gold

‘Hooggeëerd publiek, ik ben blij dat ik hem aan u mag voorstellen.’ ‘Onze Greensweet Syrup Gold...’. ‘Hij is gold, zoet van smaak, lager in calorieën dan zijn mede landgenoten en je kan er alle kanten mee op.

’Mag ik hem aan u voorstellen.....’ Tromgeroffel...  ‘Dames en heren hier is hij dan, Greensweet Syrup gold.....’

Onlangs werd ik door het team van greensweet-stevia benaderd of ik geïnteresseerd was in hun Syrup Gold. Een product dat te vergelijken is met honing of een andere zoete siroop, maar dan gezonder.

Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe producten (waar ik achter kan staan hoor) en zo kreeg ik eind augustus een pakketje opgestuurd met Greensweet Syrup Gold erin. Ik maakte de doos open en Syrup Gold lag te shinen in de doos. Syrup wat? Heel moeilijk is het niet, Syrup Gold. Een goudgele siroop in een knijpflesje. Het is te vergelijken met agavesiroop, ahornsiroop, rijststroop en meer van deze zoete siropen. Het bevat alleen heel wat minder calorieën dan de meeste siropen. Bingo! Wie wil dit nu niet?

Hoe het komt dat deze dan minder calorieën bevat?

Dit goudgele goedje is gemaakt van een plantaardige vezel, namelijk isomalto oligosaccharide. Nee, er komt geen konijn uit het flesje als je erin knijpt. De vezels zijn plantaardige bestanddelen en vallen officieel onder de koolhydraten. Moet je vezels daarom vermijden als je een koolhydraatarm dieet volgt? Absoluut niet! Deze vezels zijn namelijk ontzettend goed voor je lichaam.

Ze worden anders verwerkt door je lichaam dan normale koolhydraten. Normale koolhydraten worden door je lichaam opgenomen, verteerd en komen als glucose in je bloed terecht. Deze vezels daarentegen worden niet omgezet als glucose, maar blijven behouden. Ze worden dus niet (of gedeeltelijk) verteerd. De Syrup is helaas niet Glutenvrij. Gerstmout extract ontstaat door gerst- of tarwekorrels te laten kiemen en drogen. Een deel van de gluten uit de korrel wordt tijdens dit proces afgebroken. Door onvolledige afbraak kan het gerstmout extract nog gluten bevatten. De Greensweet Syrup Gold bevat maar liefst 70 g (per 100 g) voedingsvezels, een prima keus ..die Gold.  

Facts: Gezonder alternatief voor honing en (agave)siroop. Heerlijk over pannenkoeken, desserts, ijs en zelfgemaakte repen.

Bevat: Isomalto-oligosacchariden wat bekend staat als prebiotische vezel. Het eten van prebiotische vezels stimuleert gunstige bacteriën die het lichaam ondersteunen.

Net zo zoet als suiker.

Volle zoete smaak.

Natuurlijk product.

Niet glutenvrij. 

Wel vegan en vegetarisch.

De vezels die in deze gold zitten, zijn hartstikke goed voor je lichaam. Zelfs wanneer je koolhydraat vrij eet.

Hoe dit kan?

Deze vezels worden anders verwerkt in je lichaam dan alle andere koolhydraten. Hoe koolhydraten worden verwerkt in je lichaam, dat mag je lekker zelf opzoeken. Syrup gold wordt niet omgezet in glucose, maar blijft behouden. Ze worden dus niet of gedeeltelijk verteerd. Is syrup gold dan ook mister perfect? Nobody’s perfect. Helaas kunnen mensen met een glutenallergie deze syrup gold niet gebruiken. Het is wel net zo zoet als suiker, vegetarisch/vegan, natuurlijk product, volle zoete smaak en je kan het eindeloos gebruiken! Bovenstaand stukje heb ik mede kunnen maken met de tekst die op de site staat van www.greensweet-stevia.nl, dus mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan verwijs ik jullie graag door naar hun site. Mijn flesje is al voor de helft leeg J.... Wat ik zoal gemaakt heb?

Kokos matcha repen, pompoencake met cashew frosting (deze komen binnenkort online).

Hou ook de site van greensweet stevia in de gaten! Volg ze via Instagram en Facebook, dan zie je de recepten vanzelf verschijnen. Syrup gold is trouwens ook goedgekeurd door een zeer streng panel hier in huis. Drie kids en zij nemen geen blad voor hun mond. Kidsproof dus! Gooi die zoete pannenkoeken stropen maar de deur uit, want er is nu een beter alternatief. 

Boost your health

Zij schreven een review over onze syrup gold met een heerlijke recept erbij.

Maak met Green Sweet Syrup Gold een heerlijke quinoa porridge

Er zijn verschillende manieren om je eten en drinken zoeter te maken. Waar ik geen fan van ben zijn geraffineerde suikers. Daarom is de Green Sweet Stevia juist zo fijn, want hier kan je je creaties op een natuurlijke en gezonde manier zoeter mee maken. Met deze stevia heb ik bijvoorbeeld een heerlijk ontbijt recept kunnen maken!

Wat is het?

Greensweet Stevia is dus een suikervervanger. Daarnaast bevat het geen kunstmatige toevoegingen, 0 calorieën en is het 100% natuurlijk. Wat ik ook fijn vind is dat het geheel veganistisch is. Er zitten geen dierlijke producten in. Met deze stevia vorm kun je lekkere zoete hapjes maken, zoals een Sweet Quinoa Porridge als ontbijt!

Sweet Quinoa Porridge (2 stuks)

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Breng allereerst genoeg water aan de kook in een theekoker. In een steelpan laat je de quinoa voor ongeveer 15 minuten op een middelhoog vuur koken. Voeg er af en toe wat heet water bij, want het kan snel uitdrogen doordat de quinoa het water absorbeert. Plaats de deksel van de pan er scheef op zodat er genoeg lucht bij kan komen.
  • Zodra je witte randjes ziet en de quinoa zich heeft uitgezet, dus er groter uit ziet is het bijna klaar. Voeg nu wat van de vanille extract toe, kokosmelk en kaneel. Laat dit vijf minuutjes op een zacht vuurtje doorkoken. Voeg dan ook de rozijnen erbij.
  • Nu je quinoa porridge klaar is schep je het op in een diep bord. Maak het af met je favoriete gezonde toppings. Zo heb ik gekozen voor wat bosvruchten en pecan noten. Tot slot strooi ik wat van de Greensweet Brown (bruine stevia suiker) over mijn porridge en een beetje Greensweet Syrup Gold. Een proteïnerijk ontbijt is het zeker! Je kunt de dag niet beter beginnen dan zo’n lekker en makkelijk ontbijtje.

 Wat vind ik ervan?

De sweet quinoa porridge is lekker zoet geworden door de toegevoegde stevia vervangers. Normaal gesproken eten we thuis iedere week wel een quinoa porridge als ontbijt. Meestal gooien we hier pindakaas, chocopasta of maple syrup in. De stevia maakt het gerecht wat zoeter, maar op een natuurlijke en zachte manier. Strooi je favoriete gezonde toppings erop en je hebt een goed vullend en gezond ontbijtje!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »