Toepassingen

Toepassingen

Greensweet Stevia kan gebruikt worden als een vervanger van suiker en kunstmatige zoetstoffen in onder andere koolzuurhoudende dranken, shakes en smoothies, desserts, jam, gebak en koekjes, koffie en thee, melk en water! Vloeibare Greensweet-stevia is verkrijgbaar in naturel en 18 smaken en daardoor nog makkelijker te gebruiken.

Vloeibare Stevia

Voeg enkele druppels vloeibare Greensweet-stevia aardbei, framboos, druif of citroen toe aan uw glas water en geniet van heerlijke limonade! Zonder suiker, calorieën, problemen met uw bloedsuikerspiegel of tandbederf. Of maak heerlijke calorievrije chocomel door enkele druppels vloeibare Greensweet-stevia chocolade aan melk toe te voegen. Verantwoord genieten!

Nieuwsgierig hoe je Greensweet Stevia nog meer kunt toepassen?

Je kunt Greensweet Stevia ook eenvoudig in talloze ontbijt gerechten, voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en hapjes en tussendoortjes verwerken. Bekijk onze lekkere recepten om inspiratie op te doen.

Greensweet Stevia heeft een ruim assortiment Kristallen en poeders om te koken en bakken. Als onze “suikers” zijn GMO vrij en van de hoogste kwaliteit en blijven stabiel tot 200 graden.

Bij deze een uitleg over de producten:

Greensweet Sweet
Een kristal van Steviolglycoside en Erythritol die net zo zoet is als suiker.

Te gebruiken om te koken en bakken.

Greensweet X-tra Sweet
Een kristal van Steviolglycoside n Erythritol die 5 á 6 maal zo zoet is als suiker .

Dus voor elke 100 gram suiker gebruik je 20 gram X-tra Sweet. Te gebruiken om te koken en bakken.

Greensweet Sweet Intens
Een poeder van zuivere Steviolglycoside (100% Stevia met >80% puurheid) zonder enige toevoegingen, deze is maar liefst 150 maal zoeter dan suiker. Dus voor elke 150 gram suiker gebruik je 1 gram Sweet Intens. Te gebruiken om te koken en bakken.

Greensweet Erythritol
Eén van de meest verkochte producten van Greensweet!  Erythritol is een natuurlijk suikeralcohol wat gemaakt wordt van mais.

Het bevat geen calorieën en geen *netto koolhydraten, dat betekend dat er wel koolhydraten aangegeven zijn maar deze in het lichaam niet worden omgezet in energie en het bevat dus geen calorieën. Het verlaat ons lichaam ongebruikt via de urinewegen.

Erythritol is iets minder zoet dan suiker (80%) en heeft de structuur van suiker en kan gemakkelijk als suiker in de keuken gebruikt worden en om te koken en bakken.

Greensweet Icing
Een poedersuiker zonder calorieën op basis van Steviolglycoside en Erythritol.

Deze is ideaal om heerlijke bakgerechten mee te bestrooien maar ook voor pannenkoeken, poffertjes, oliebollen etc. Je kunt er ook een glazuurlaag over de taart mee maken.

Een feestelijk product dus.

Greensweet Gelei Kristal
Onze nieuwste aanwinst is een vervanger voor geleisuiker maar dan op basis van Greensweet X-tra Sweet en Agar Agar. Ideaal om jam mee te maken en heerlijke fruittoppings voor taarten en cheesecake.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »