• Lorem ipsum

Bent u werkzaam in retail, horeca en op zoek naar een stevia groothandel met hoogwaardige producten? Dan is Greensweet Stevia de perfecte partner. Greensweet Stevia houdt zich al enkele jaren bezig de import en verkoop van verschillende stevia producten. Met inmiddels meer dan 500 verkooppunten hebben zij zich succesvol bewezen op de Nederlandse markt.

Stevia groothandel met kwaliteit

Greensweet Stevia is leverancier van natuurproducten en natuurlijke grondstoffen. Onze producten bestaan uitsluitend uit natuurlijke steviaproducten. bij greensweet stevia groothandel krijgt u altijd 100% pure stevia.

Greensweet Stevia producten en zoetstoffen

Greensweet Stevia levert steviolglycosiden 100 % zuiver in poedervorm, vloeibaar en in tabletjes (de zogenaamde ‘zoetjes’). Greensweet Stevia vloeibaar is handig te gebruiken als zoetstof in warme en koude dranken als koffie, thee, yoghurt maar ook in smoothies of jam. De zoetjes zijn voor warme dranken. Om met steviolglycosiden te bakken is er GrooVia kristal. Het lijkt op suiker en is zelfs een kristal. Het zuivere poeder is geweldig zoet ( ongeveer 300 x zoeter dan suiker) en geschikt voor het zoeten van warme en koude dranken en om mee te bakken en koken.

Stevia zoetjes
Stevia Belgische chocolade
Stevia vloeibare stevia

De Stevia groothandel voor zakelijke klanten

Greensweet-stevia is importeur en groothandel in hoogwaardige Steviaproducten en stevia zoetstoffen. Wij leveren aan diverse zakelijke klanten in onder andere de retail en horeca. Vele winkelketens, inkooporganisaties, maar ook importeurs van bijvoorbeeld voedingssupplementen, afslankproducten en dieetvoeding weten Greensweet Stevia groothandel te vinden als betrouwbare leverancier in Nederland.

Meer weten over Greensweet Stevia als groothandel?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij als Stevia importeur en groothandel in Stevia producten hebben. We zijn bereikbaar op 0418-723073 of stuur ons een mail naar [email protected].