• Lorem ipsum

Diëtisten en voedingsdeskundigen

Gemiddeld genomen is het percentage overgewicht onder volwassenen in 30 jaar met ruim 50% gestegen. Overgewicht en obesitas behoren tot de belangrijkste volksgezondheidsproblemen van dit moment. Greensweet-stevia helpt bij het ​​verantwoordelijk gewichtsverlies door het toevoegen van een vleugje natuurlijke zoetheid aan levensmiddelen en dranken,  zodat uw cliënten nog steeds dagelijks kunnen genieten van hun yoghurt, thee en dergelijke zonder afbreuk te doen aan het gewichtsverliesprogramma of het toevoegen van ongewenste chemische stoffen aan het dieet. De natuurlijke zoetmiddelen van Greensweet-Stevia zijn hét alternatief voor suiker aangezien deze geen calorieën bevatten, geen effect hebben op de bloedsuikerspiegel en ook geen koolhydraten bevatten.

Wilt u meer informatie over Greensweet-stevia producten voor uw praktijk? Neem dan contact op.

Reformzaak en drogisten

Er zijn vele merken Stevia, ook in de supermarkten wordt Stevia verkocht. Helaas met een zeer laag percentage steviolglycoside (3%) vermengd met Maltodextrine. Maltodextrine is een koolhydraat wat je graag vermijdt bij een dieet of als je diabetes hebt. Onze producten zijn bij de reguliere groothandels zoals Holland Pharma en Unipharma verkrijgbaar maar u kunt uiteraard ook rechtstreeks bij ons terecht.

Wilt u meer informatie en/of voorlichting over onze producten? Neem dan contact op.

Zorginstellingen

Steeds meer zorginstellingen stappen over naar Steviaproducten.

Wilt u meer informatie om de kunstmatige zoetstoffen te vervangen voor stevia? Neem dan contact op met ons, we vertellen u graag de mogelijkheden.