Gezondheid

gezondheid

Greensweet-stevia zoetstof is inmiddels te vinden in vele gezondheids-en biologische winkels, sportscholen, bij diëtistes, voedingscoaches en webwinkels  (bekijk de kaart met verkooppunten). Dit komt omdat stevia geen calorieën, geen koolhydraten en geen glycemische index bevat. Onze producten bevatten daarnaast ook geen chemicaliën, alcoholen, oplosmiddelen of enzymen in elk stadium van de extractie en zuivering.

 

Greensweet-stevia zoetstof is ideaal voor iedereen, inclusief mensen die op hun gewicht letten, mensen met diabetes en iedereen die van een natuurlijk zoetmiddel gebruik wil maken. 

Andere gezonde eigenschappen

Studies hebben ook aangetoond dat Stevia meestal verhoogde bloeddruk verlaagt, maar het niet de normale bloeddruk beïnvloedt. Het remt ook de groei en vermenigvuldiging van bepaalde bacteriën en andere infectueuze organismen, waaronder bacteriën die tandbederf en tandvleesontsteking veroorzaken. Stevia is een uitzonderlijk hulpmiddel bij gewichtsverlies en gewichtsbeheersing daar het geen calorieën bevat en de behoefte vermindert aan zoetigheid en vet voedsel. 

Goed opletten

Veel leveranciers voegen Isomalt ( = kunstmatige zoetstof!) of Maltodextrine toe aan hun Stevia-producten. Dit zijn kunstmatige zoetstoffen die ervoor zorgen dat uw stevia-product koolhydraten bevat (en dus ook calorieën!). Producten van Greensweet Stevia zijn puur natuur. Enkel zuivere Stevia met een hoog percentage aan stevioglycosiden (98%) zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »