• Lorem ipsum

DSC_5263-768x512.jpg

Wat heb je nodig:

  • 150 gram biologische tomatenpuree ( liefst homemade )
  • 4 flinke eetlepels greensweet erythritol
  • 4 eetlepels azijn
  • Een flinke snuf Keltisch zeezout
  • Een theelepel mosterdpoeder
  • Een snuf peper
  • Een eetlepel paprikapoeder
  • Een snufje chilipoeder
  • Een theelepel kruidnagelpoeder
  • 2 flinke eetlepels ras el Hanout kruiden
  • 400 ml water
  • 3 eetlepels arrowroot + wat water om een papje te maken

Bereiding:

Doe alle ingrediënten behalve de arrowroot in een pannetje en breng aan de kook terwijl je goed blijft roeren. Maak een papje van de arrowroot met een beetje water en voeg dit papje in één keer toe aan de massa, blijf roeren tot de gewenste dikte is bereikt. Na afkoeling in een afsluitbare pot in de koelkast bewaren.

 

 

Bron/foto: Monique van der Vloed