• Lorem ipsum

oat-custard-pie-2.jpg

Wat heb je nodig:
Bodem:
  • 50 gram havermout
  • 100 gram appelmoes (light)
Custard laag:
Zo maak je het:
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Maak van de havermout havermout meel, dit doe je door havermout in een keukenmachine te malen.
  3. Meng de appelmoes met de havermeel in een schaaltje.
  4. Bekleed een springvorm van 12 cm met bakpapier en giet het appelmoes-havermout mengsel hierin, druk met de achterkant van een lepel het beslag aan.
  5. Nu ga je de custard laag maken, meng de kwark, custard poeder en eventueel erythritol of een andere zoetstof door elkaar.
  6. Giet dit mengsel over het appelmoes-havermout mengsel.
  7. Zet het taartje voor ongeveer 50 minuten in de oven.
Nu kun je gaan genieten van dit heerlijke havermout custard taartje! Tip: top je taartje af met een warm appeltje, rozijnen en wat kaneel.
TIP: maak deze havermout custard pie een dag van te voren en bewaar hem in de koelkast als die helemaal is afgekoeld. ’s Ochtends pak je hem uit de koelkast en klaar is je ontbijtje.
 
pie