Ricotta taartjes met rode vruchten

ricotta-taartjes-met-rood-fruit-5-koolhydraatarm-recept.jpg

 

Wat heb je nodig:

Zo maak je het:

  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 175 graden en zet 6 ingevette ovenvaste bakjes klaar. (inhoud ca. 130-150 ml)
  2. Meng het bakpoeder door het amandelmeel. Voeg de andere ingrediënten - op het fruit en de icing na - er aan toe. Roer tot er een glad beslag ontstaat.
  3. Spatel vervolgens de rode vruchten mix door het beslag. Ik gebruikte diepvriesfruit gewoon in bevroren toestand. Maar vers fruit kan ook natuurlijk.
  4. Verdeel het beslag over de 6 ingevette bakjes.
  5. Bak de taartjes 25 minuten in de oven, of tot ze gaar zijn en beginnen te kleuren. Zeker niet te lang bakken. Laat ze buiten de oven 5 minuten rusten. Bestuif ze met wat icing en eet ze zo uit de vorm of los op een bordje.

 

ricotta taartjes met rood fruit

 

Serveertip: één of twee eetlepels Griekse yoghurt en een in 'n waaiertje gesneden aardbei.

 

Bron/foto: Koolhydraatarmrecept.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »