Een heerlijk recept waarin o.a. Greensweet Erythritol, Extra Sweet en Icing zijn verwerkt.
Kniepertjes
Dit heb je nodig:
- 2 eieren
- 175 ml avocado olie ( warm gemaakt)
- 300 gram boekweitmeel
- 20 gram psyllium vezels
- 2 flinke eetlepels Greensweet Extra Sweet + twee eetlepels Greensweet Erythritol
- 1 theelepel vanille bourbon
- 1 theelepel ( fijn vermalen) ster anijs
- 175 ml water
- Greensweet Icing
Zo maak je het:
Laat het ijzer warm worden. Meng alle ingrediënten in de keukenmachine tot een gladde, smeuïge massa. Schep steeds wat uit de massa en bak er kniepertjes van. Draai de wafel, direct uit het ijzer, om een pollepel of andere lepel en laat hard worden.
Ik heb de kniepertjes gevuld met mijn AVOBA chocolade pasta, Maar je kunt de rolletjes uiteraard vullen met wat je maar wenst! Lekker is bijvoorbeeld gele banketbakkersroom, of slagroom! Bestrooi ze voor de finishing touch royaal met Greensweet stevia Icing poedersuiker!
Bron/Foto's: Monique van der Vloed