• Lorem ipsum

chocolade koekjes maaike 1.jpg

Wat heb je nodig:

 

Zo maak je ze:

Alle ingrediënten op kamertemperatuur. Snijd de gedroogde abrikozen in kleine stukjes. 

Klop de boter met de Greensweet Sweet choco en de Greensweet Sweet romig. 

Doe hierna het ei erbij en klop het er goed door. 

Voeg het gezeefde speltbloem toe met het snufje zout en bakpoeder. 

Meng dit alle goed door elkaar heen tot je een stevig deeg hebt. 

Zet het deeg een uurtje in de koelkast. 

Verwarm je de oven voor op 180 graden en maak nu kleine balletjes of steek leuke vormpjes uit het deeg. Zet de koekjes nu ongeveer 15-20 minuten in de oven, houd ze goed in de gaten want ze gaan vrij snel. 

Smelt 3 blokjes pure chocolade van Greensweet-stevia en verdeel dit over de afgekoelde koekjes. 

 

Bron/foto: Maaike Smink