Zoete broodjes met pecan noten
Wat heb je nodig: 6 broodjes
125 gram amandelmeel,
30 gram kokosmeel,
35 gram psyllium vezels,
snuf Himalaya zout,
2 theelepel wijnsteenbakpoeder,
2 theelepel appelazijn,
10 ml kokosolie,
120 ml warm water,
30 gram Greensweet Sweet kaneel
50 gram pecan noten.
Zo maak je ze:
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Stap 2
Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar.
Stap 3
In een andere kom doe je alle natte ingrediënten bij elkaar en ook dit meng je goed door elkaar.
Stap 4
Voeg nu het natte mengsel met het meel en kneed tot een bal. Wikkel deze in huishoudfolie en laat 20 minuten rusten in de koelkast.
Stap 5
Haal de deegbal uit de oven en maak er 6 ballen van. Leg deze op de beklede bakplaat en druk een beetje aan.
Stap 6
Schuif de bakplaat de oven in en na ongeveer 40-45 minuten zijn jouw zoete broodjes met pecan noten klaar.
- Je kan natuurlijk ook andere noten gebruiken.
- Het is een vrij vast broodje.
- Lekker om zo te eten, maar ook heerlijk met een notenspread!
- De broodjes kan je invriezen