Zoete broodjes met pecan noten

zoetebroodjesmetpecannoten.jpg

 

Wat heb je nodig: 6 broodjes

125 gram amandelmeel,

30 gram kokosmeel,

35 gram psyllium vezels,

snuf Himalaya zout,

2 theelepel wijnsteenbakpoeder,

2 theelepel appelazijn,

10 ml kokosolie,

120 ml warm water,

30 gram Greensweet Sweet kaneel

50 gram pecan noten.

 

Zo maak je ze:

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2

Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar.

Stap 3

In een andere kom doe je alle natte ingrediënten bij elkaar en ook dit meng je goed door elkaar.  

Stap 4

Voeg nu het natte mengsel met het meel en kneed tot een bal. Wikkel deze in huishoudfolie en laat 20 minuten rusten in de koelkast.

Stap 5

Haal de deegbal uit de oven en maak er 6 ballen van. Leg deze op de beklede bakplaat en druk een beetje aan.

Stap 6

Schuif de bakplaat de oven in en na ongeveer 40-45 minuten zijn jouw zoete broodjes met pecan noten klaar.

  • Je kan natuurlijk ook andere noten gebruiken.
  • Het is een vrij vast broodje.
  • Lekker om zo te eten, maar ook heerlijk met een notenspread!
  • De broodjes kan je invriezen

 

Bron/foto: Manon van Vegan Flavours

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »