Citroen cake
Wat heb je nodig:
30 gr Greensweet extra sweet
50 gr Greensweet sweet vanille
200 gr tarwebloem/spelt/havermeel
125 ml citroensap
3 eieren
Optioneel: 5 dr Doterra Lemon olie
160 ml zonnebloemolie
2 tl bakpoeder
1 tl natriumbicarbonaat
Snufje zout
Topping:
100 gr roomkaas
2 etl citroensap
100 gr Greensweet icing
Oven: 180 gr Baktijd : 40/50 minuten
Zo maak je deze heerlijke cake:
- Mix de eieren met de sweet en extra sweet in de machine of met een handmixer
- voeg de olie en het meel toe
- Vervolgens het citroensap, bakpoeders en het zout
Bak 40/50 minuten, afhankelijk van je oven!
Meng de roomkaas met de icing en het citroen sap. Verdeel dit over de volledig afgekoelde cake.
Bron/foto: Marlijn AC