• Lorem ipsum

ajam.jpg

 

Wat heb je nodig: ( 8 personen)

2 kilo kipdijfilet (in grove stukken gesneden))

3 kleine uien (gesnipperd)

1 grote rode peper (klein gesneden)

5 teentjes knoflook (geplet en klein gehakt)

8 eetlepels ketjap manis

2 eetlepels rode wijn azijn

2 eetlepels limoensap

1/2 eetlepel sambal manis

1 eetlepel gemberpuree

1 eetlepel Greensweet Syrup gold 

1 eetlepel Greensweet Brown

1,5 theelepel komijn zaad (ik had de NIET gemalen versie)

1 theelepel korianderzaad

3 eetlepels sesamzaadjes

3 kleine maggi blokjes (verkruimeld)

verse zwarte peper en zout

bloem

2 eetlepels sesamolie

Gemaakt in een 3,5 liter Russel & Hobbs slow cooker

 

Zo maak je dit heerlijke gerecht:

Bestrooi de kip blokjes met flink peper, zout en de bloem.

Meng alle ingrediënten met elkaar.

Doe alles in de Slow cooker en zet 4 uur op low.

 

Eet smakelijk!

 

Bron/foto: Sandra Kemna