• Lorem ipsum

noodleswithveggies.jpg

Zo maak je het:

100-150 gram (boekweit) noodles (koken volgens gebruiksaanwijzing),

½ aubergine (in blokjes gesneden),

½ stronk broccoli (grof gesneden),

1 zoete paprika (fijngesneden),

50 gram doperwten (vers of uit de vriezer),

2 teentjes knoflook (fijngesneden),

150 gram kastanje champignons (grof gesneden),

sap van 1 limoen, 2 el tamari,

1 eetlepel tahini,

Greensweet syrup gold (naar smaak),

zout en peper naar smaak.

 

Zo maak je het:

Stap 1

Zet jouw wok op hoog vuur en voeg een scheutje water (of olie) in de pan. Fruit de knoflook kort aan.  

Stap 2

Voeg de overige groentes toe (m.u.v. de doperwten) en hussel goed door elkaar. Hoelang je de groentes wokt, is afhankelijk wat jij lekker vindt!

Stap 3

Wanneer de groentes beetgaar zijn voeg je de doperwten, tamari, sap van de limoen en tahini toe. Schep voorzichtig om. Breng eventueel verder op smaak met wat syrup gold, peper en zout.

Stap 4

Verdeel de noedels en groentes over twee borden. Smakelijk eten.

 

 

Bron/foto: Manon van Vegan Flavours