• Lorem ipsum

Je maakt het supersnel en simpel in de airfryer. In de oven kan natuurlijk ook. Verwarm de oven voor op 185 graden, en bekleed een bakplaat met bakpapier. Hou de baktijd tussen de 40-50 minuten, blijf controleren.

Dit heb je nodig:

Om te bestrooien:

  • ceylon kaneelpoeder

 

Zo maak je het:

Roer alle ingrediënten in een kom goed door elkaar en voeg kleine beetjes water toe tot je de massa handmatig goed kunt doorkneden. Bekleed de baklift met een stukje bakpapier. Vorm een rond compact broodje van het deeg. Bestrooi dit rondom royaal met kaneel. Zet het brood in de baklift. Zet de temperatuur op 180 c en de tijd op 19 minuten. Draai het brood na 9 minuten bakken om, zodat het rondom mooi gaart. Herhaal dit desnoods een paar x . Als het brood hard aanvoelt en mooi goudbruin is verkleurd is het klaar. Geef het eventueel nog wat extra baktijd.

Bewaar het broodje in een BPA vrije plastic zak in de broodtrommel. Het brood blijft dan zeker 4/5 dagen lekker. 

 

 

Bron/foto's: Monique van der Vloed