• Lorem ipsum

Amandel roomyoghurt ( vegan)

Greensweet stevia AMANDEL ROOMYOGHURT ( VEGAN).jpg

Dit heb je nodig: ( voor 500 ml yoghurt)

25 bruine amandelen, geweekt

10-12 druppels greensweet vloeibare stevia naar eigen smaak

450 ml water

een afgestreken theelepel xantangom 

een eetlepel tapioca meel

een eetlepel johannes broodpitmeel

een dopje PRO DARM waterkefir

 

Zo maak je het:

Doe de amandelen, water en stevia in de HS blender of blender met krachtige motor of keukenmachine en laat draaien tot de amandelen volledig zijn vermalen tot melk. Zeef de melk. Gooi de melk weer terug in de blender en voeg de rest van de ingrediënten, behalve de pro darm, toe en laat nog een keer goed draaien. Roer tot slot het dopje pro darm door de massa. Giet in een schone glazen pot en laat tenminste twee uur in de koelkast opstijven. Voor ieder gebruik even stevig doorroeren.  Bewaren in de koelkast. Ongeveer 5 dagen houdbaar.

 

 

Geen producten gevonden...