Appel rozijnen bollen

Recept: Appelrozijnenbollen

Wat heb je nodig voor circa 16 bollen

Zo maak je het:
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Smelt de kokosolie in een pannetje tot deze helemaal vloeibaar is.
  • Snijd de appels in hele kleine blokjes.
  • Prak de banaan in een grote kom en voeg het speltmeel hieraan toe.
  • Giet de gesmolten kokosolie in de kom en meng goed met het meel en de banaan.
  • Voeg de appel, rozijnen, kaneel en Greensweet Brown naar smaak toe en meng alles goed door elkaar.
  • Strooi een theelepeltje baking soda bovenop het deeg en giet hier de twee theelepeltjes appelazijn overheen, zodat het gaat schuimen. 
  • Meng alles nog eens goed door elkaar tot alle ingrediënten verspreid zijn.
  • Verdeel het deeg in circa 16 bolletjes en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak de bolletjes in circa 30 minuten af in de voorverwarmde oven.
  • Bestrooi voor het serveren eventueel met Greensweet Icing als poedersuiker.

Eet smakelijk!

 

Bron/foto: Renmeisje

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »