Herfst muffins

20180917_085503.jpg

 

Wat heb je nodig:

  • 1 peer
  • 1 ei
  • 50 gram speltbloem
  • 15 gram whey in de smaak speculaas
  • 100 ml alpro soja yoghurt
  • 10 gram cranberries
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl baking soda
  • 1 tl kaneel
  • 1 el greensweet brown

herfstmuffins 2

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Weeg alle ingrediënten af en doe ze bij elkaar in een schaaltje
  3. Verdeel het beslag over 6 vormpjes, ik gebruikte deze keer vierkante siliconen vormpjes. Deze kocht ik bij de Xenos.
  4. Zet de herfst muffins voor ongeveer 15-20 minuutjes in de oven

De muffins zijn zowel warm als koud erg lekker!
ENJOYYYY

Macros per muffin (6)
KCAL: 76
E: 5 gram
K: 10 gram
V: 1 gram

 

Bron/foto's: FoodForFemke

@foodforfemke

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »