Kipfilethaasjes Teriyaki met champignons en wokgroente a la Sandra

40074873_10217101529232632_357814176401326080_o.jpg

 

Wat heb je nodig: (Voor 2 personen, 9 punten per persoon)

450 gram kipfilet haasjes
400 gram kastanjechampignons (in blokjes gesneden)
400 gram Japanse wokgroente
1 ui (gesnipperd)
3 teentjes knoflook (geplet en klein gehakt)
1 rode peper (klein gesneden)
200 ml Kikkoman Teriyaki saus
30 gram (2 eetlepels) Greensweet Stevia Brown
25 ml becel light vloeibaar
30 gram (2 eetlepels) kipkruiden
1 groentebouillonblokje (verkruimeld)
eventueel zwarte peper (naar smaak)

Zo maak je het:

Kruid de kipfilet haasjes met de kip kruiden.

Fruit de ui, peper en knoflook aan in de becel light.

Voeg de kipfilethaasjes toe en roerbak een paar minuutjes.

Doe de champignons erbij en roerbak een minuut of 5 mee, dan de Japanse wokgroente erbij en nogmaals een minuut of 5 roerbakken op hoog vuur.

Giet dan het vocht af en voeg de Greensweet Stevia Brown, het verkruimelde bouillonblokje en de Teriyakisaus toe.

Roerbak dit op hoog vuur nog een minuut of 3.

Proef even en voeg eventueel nog verse zwarte peper naar smaak toe.

Eet smakelijk!

 

Bron/foto: Sandra Kemna

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »