Kaneel sticky buns van Bakmuts en zo

 

Kaneel sticky buns van Bakmuts en zo

Wat heb je nodig:

1 pak mix voor wit brood

Voor de vulling/sticky laag:

200 gram roomboter

75 gram Greensweet Brown

2 eetlepels kaneel

 

Zo maak je het:

ik heb dit keer mix voor wit brood gebruikt en gemaakt zoals op verpakking vermeld staat.

Voor de vulling/sticky laag gebruik je ongeveer 200 gram roomboter , 75 gram Greensweet Brown en ongeveer 2 eetlepels kaneel en dit mengsel goed mengen.

Als het brood ongeveer 30 minuten gerezen heeft dan uitrollen tot een langwerpige lap van ongeveer 1 cm dik en daar smeer je het roomboter mengsel op. Niet alles want je moet iets overhouden om je bakblik in te smeren  en dan rol je de lap op en snij je het in plakken van ongeveer 2 cm dik en leg je in het bakblik (had een brownie vorm gebruikt) zorg wel dat je wat ruimte er tussen laat, want je laat het nu nog ongeveer 45 rijzen.

Daarna afbakken in de oven (even op de mix letten hoe hoog de oven moet) en als het klaar is dan gelijk warm storten op een plaat( gewoon bakblik omdraaien, want zo komt het plakkerige laag boven) . Eet smakelijk 

Bron/foto: Bakmuts en zo

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »