Peer Buns

   

DIT HEB JE NODIG:

 
2 rijpe peren, gewassen en in de schil, gepureerd
10 gram wijnsteen bakpoeder
400 gram havermoutmeel ( havermout in de blender tot meel vermalen)
35 ml warm water
 
Voor de topping:
10 ml water
 
ZO MAAK JE HET:
 
Verwarm de oven voor op 185 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Roer alle ingrediënten voor de buns in een kom door elkaar.
Maak er buns van en leg op de bakplaat.
Roer het water door de BROWN suiker en besmeer de buns met het mengsel.
Bak de broodjes in het midden van de oven goudbruin gaar in ongeveer 35-40 minuten, blijf controleren. Laat goed afkoelen.
 
Bron/foto's: Monique van der Vloed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »