Pinda chocolade ijs bonbons

35166539_2164561050446887_7703222217030500352_n(1).jpg

Dit heb je nodig:

100 ml kookroom 

100 gram Greensweet Brown

50 gram roomboter

200 gram witte chocolade of  100 gram Greensweet melkchocolade

Greensweet pure chocolade

100 gram gemalen pinda's

 

Zo maak je het:

De kookroom en de Greensweet Brown in een pan laten smelten. 
Dan 50 gram roomboter en 200 gram witte chocolade ( of  Greensweet melkchocolade) erdoorheen smelten, vervolgens 100 gram gemalen pinda's er doorheen. Dit alles doe je in een schaal en doe je er pure chocolade stukjes over en wat extra pinda's. Dit zet je in de vriezer, als het iets steviger is snij je er blokjes van. Dit kan je weer in een bakje doen in de vriezer. Zo kan je elke keer een stukje pakken en van genieten.

 

Bron/foto: The Cooking Mom (via instagram)
.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »