Plantaardige sinaasappel crème brûlée van Tamara

 

 

Wat heb je nodig:

Recept voor 2 grote of 4 kleine porties:


- 200 ml (soja)melk;
- 65 gram Greensweet Brown;
- 25 gram custardpoeder;
- 5 gram maïzena;
- 5 ml Greensweet vloeibare stevia Sinaasappel

1. Meng 40 gram Greensweet Brown, maizena en custardpoeder met de melk en verwarm dit in een pannetje.
2. Roer door tot een dik geheel en haal het pannetje van het vuur.
3. Roer hier direct de Greensweet Sinaasappel door en schep het mengsel in kleine crème brûlée schaaltjes.
4. Verdeel de overige 25 gram Greensweet Brown over de oppervlaktes en zet de schaaltjes in de oven onder de grill tot de bovenkant bruin kleurt.

Eet Smakelijk!

Bron/foto: Tamara Dekker (via Instagram )

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »