Suikervrije cake met chocolade & noten

 

Wat heb je nodig voor deze suikervrije cake

  • 200 gram speltbloem
  • 200 gram boter
  • 1 tl backingsoda
  • 50 gram greensweet brown 
  • 4 eieren
  • 1 banaan
  • halve reep pure chocolade (+ 72%)
  • handje gemalen noten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de bloem, boter, backing soda, Greensweet brown en eieren door elkaar. Snijd de banaan in kleine stukjes en mix dit er ook door heen. Een staafmixer is het handigst voor hele fijne banaan.

Meng als laatst de banaan en noten door het beslag. Doe een velletje bakpapier in het cakeblik en doe het mengsel er in. Zet de cake in de oven en na 40-50 minuten is de cake klaar. Je kunt dit testen door met een sateprikker in de cake te prikken. Als de prikker schoon is, is je cake klaar.

Eet smakelijk!

Bron/foto: goedetengezondleven.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »