AVOCADO PUDDINGTAARTJE

DIT HEB JE NODIG:

Voor de bodem:

  • een avocado, in stukjes gesneden
  • 200 gram volkoren boekweitmeel
  • 100 gram zonnebloempitten
  • 10 druppels Greensweet-stevia chocolade
  • 200 ml water of havermelk

Voor de topping:

  • 200 ml havermelk of andere plantaardige melk
  • 10 gram Greensweet-stevia geleisuiker
  • een snufje vanille bourbon

    ZO MAAK JE HET:

    Verwarm de oven voor op 185 graden. Bekleed een ronde vorm ( 18-20 cm) met bakpapier. Roer alle ingrediënten voor de bodem in een kom stevig door elkaar ( niet in de keukenmachine, tenzij je gepureerde avocado en zonnebloempitten wenst) Stort in de vorm en druk dit goed aan. Bak de bodem in het midden van de oven gaar in ongeveer 25-30 minuten, blijf tussentijds controleren. Verwarm in een pan de melk, geleisuiker en vanille, zodra de massa begint te koken, deze op de bodem schenken. Laat vervolgens zeer goed afkoelen.

  • Bron/ foto : Monique van der Vloed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »